Ungai Diána; Sipos Péter; Győri Zoltán: Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4006-4012. (2022)
Répás Zoltán; Győri Zoltán: Determination of the nutrient content of crops from different countries. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3763-3778. (2022)
Ungai Diána; Sipos Péter; Győri Zoltán: Evolution of the mineral content of winter wheat in Hungary based on 30 years of measurement results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4013-4019. (2022)
Répás Zoltán; Győri Zoltán: Különböző országokból származó termések tápanyagtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3746-3762. (2022)
Ungai Diána; Kovács Béla; Győri Zoltán: Az ásványianyag-tartalom alakulása a jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum l.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2396-2401. (2019)
Ungai Diána; Kovács Béla; Győri Zoltán: Mineral content of the Jubilejnaja 50 winter wheat (Triticum aestivum L.) in different growing years and areas in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2402-2405. (2019)
Győri Zoltán: Az őszi búza ásványianyagtartalmának értékelése az új vizsgálatok tükrében / eredményeként. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1518-1528. (2017)
Győri Zoltán: Evaluation of the mineral content of winter wheat in light of/as a result of the new studies. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1530-1534. (2017)
Győri Zoltán; Sipos P.: The role of salt form and concentration on the rheological properties of bakery products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (10) 1. pp. 64-70. (2016)
Burján Zita Kata; Andrási Dávid; Győri Zoltán: A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására ; Changes in mineral and protein content of wheat flour due to fertilizers. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 1. pp. 50-57. (2014)
Sipos Péter; Győri Zoltán: Evaluation of food additives on the rheologic properties of winter wheat flours. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 74-79. (2012)
Győri Zoltán: Our daily bread - current issues concerning food safety. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 2. pp. 104-109. (2011)
Czipa Nikolett; Borbélyné Varga Mária; Győri Zoltán: Magyar termelői mézek elemtartalma = Element content of Hungarian beekeepers' honeys. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 153-163. (2010)
Tarek Mohamed; Győri Zoltán: Estimating shelf-life of cottage cheese based dessert product. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 137-141. (2009)
Pongráczné Barancsi Ágnes; Mezei Zoltán; Sipos Péter; Győri Zoltán: Research on alveographical parameters of winter wheat (t. aestivum) varieties. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 11-16. (2009)
Győri Zoltán; Ungai Diána: Az élelmiszertudományi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 8-12. (2007)
Sipos Péter; Tóth Árpád; Pongráczné Barancsi Ágnes; Győri Zoltán: A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 145-155. (2007)
Tóth Árpád; Sipos Péter; Győri Zoltán: Őszi búzafajták alveográfos minősítésének jelentősége aszályos, csapadékos és átlagos időjárási körülmények között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 156-165. (2007)
Bocz Ernő; Győri Zoltán: Az öntözés és a tápanyagellátás befolyása a búzaliszt minőségére. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 109-112. (1980)
Répás Zoltán; Nagy Róbert; Polgár Zsolt Géza; Győri Zoltán: The relationship between the nutrient content of potatoes and the structure stability, color changes, of their freeze-dried products : [abstract].
Khalfalla Maha A.; Győri Zoltán: Evaluation of mineral concentration in Hungarian proso millet (Panicum miliaceum L.) varieties.
Jolji Maria; Pecsenye Bence; Győri Zoltán; Máthé Endre: Evaluation of the nutritional value of chestnut (Castanea sativa, Aesculus hippocastanum) and walnut (Juglans regia) gemmotherapy extracts for the development of health-promoting foodstuff.
Sipos Péter; Nagy Róbert; Győri Zoltán: Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment.