Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 27.

1984

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 68-69. (1984)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. (1984)

Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : Lisztek penész-számának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 160-163. (1984)

Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : Sör eredeti extrakt tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 157-159. (1984)

Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. p. 60. (1984)

Draskovics Imelda: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1983. évi XXIX. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 23-24. (1984)

El-Kady Adel; Lásztity Radomir; Hidvégi Máté; Békés Ferenc; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék in vitro biológiai értéke néhány magyar fajtánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 47-52. (1984)

Falusi Zsuzsa; Draskovics Imelda: Könyvismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. p. 60. (1984)

Fekete Zoltán: Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok I. : sör eredeti extrakt tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 145-148. (1984)

Fülöp Mihály: A búza minőségének 1978-80 közötti alakulása Komárom megyében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 81-89. (1984)

Jámborné Valyon Mária: Bancsik Lajos, 1934-1984. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. p. 67. (1984)

Kerekes László: A cukor mikrobiológiai minőségének alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 53-59. (1984)

Kádas Lajos: Citrusfélék vizsgálata I. : sérült citrus gyümölcsök légzésintenzitása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 97-100. (1984)

Molnár István: Centrifugálási idő meghatározása oldószer-extrakciós tejpor zsírvizsgálatnál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 37-46. (1984)

Molnár Pál: A Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerkönyv helye és szerepe a hazai élelmiszerellenőrzésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 25-32. (1984)

Pintér Gyula: Jogszabály figyelő : 1984. január 1. és március 31. között megjelent jogszabályokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 61-66. (1984)

Pintér Gyula: Jogszabály figyelő az 1984. április 1-től 1984. június 30-ig megjelent fontosabb jogszabályokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 164-167. (1984)

Polacsekné Rácz Mária; Kiss Ernő: Tejipari termékek cukorösszetételének vizsgálata enzimes analitikai módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 101-109. (1984)

Senkálszkyné Ákos Éva; Petres Jolán; Czukor Bálint: Szacharóz-, raffinóz- és sztachióztartalom meghatározása hüvelyesekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 119-125. (1984)

Szabó Edith: Szójakészítménnyel gyártott húsipari termékek szójatartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 111-118. (1984)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. : a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 33-36. (1984)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei V. : a dohányipari kutatómunka gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 77-80. (1984)

Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Fábri Ilona: Mikrobiológia módszerösszehasonlító vizsgálatok I. : lisztek penész-számának meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 149-156. (1984)

Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének 1983. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 1-22. (1984)

Teleki József: Adatok a sertéshús ivariszagának vizsgálatához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 91-95. (1984)

Ács Győzőné; Simonffy Zoltán: Antibiotikum és szulfonamid maradékanyagok kimutatása vágóállatok szerveiből és szöveteiből, valamint állati eredetű élelmiszerekből. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 139-144. (1984)

Örsi Ferenc; Ábrahámné Szabó Ágnes: Zsíroldható vitaminok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával I. : az A- és E-vitamin meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 127-138. (1984)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 21:01:11 CEST.