Vissza |
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. p. 67. (1996)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. p. 154. (1996)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. p. 239. (1996)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 57-66. (1996)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 145-153. (1996)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 228-238. (1996)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 312-320. (1996)
Ismertető a FLAIR-FLOW EUROPE kutatási programról III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 44-46. (1996)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 68-72. (1996)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 155-160. (1996)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 240-244. (1996)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 321-324. (1996)
A Magyar Élelmiszerkönyv kötelező előírásai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 140-144. (1996)
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 47-56. (1996)
A szabadalmazott laboratóriumi módszerek validálásának alapelvei : az AOAC International dokumentumának 2. tervezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 214-223. (1996)
Budai Judit; Fükő Judit: Jártassági vizsgálat tapasztalatai a búza minősítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 178-188. (1996)
Christensen Ronald R.: Tájékoztató az élelmiszervizsgálattal foglalkozó Nemzetközi Szervezetek Tanácsának (IAM) Budapesten megtartott XI. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 212-213. (1996)
Coduro Erich: A Német Élelmiszerkönyv feladata és jelentősége az Európai Unióban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 37-43. (1996)
Ducsay Tamás; Németh Lajos: Az élelmiszerek minőségalakulása 1995-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 7-36. (1996)
Kerekes László; Sitkei András: A méz minősége és minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 204-211. (1996)
Kovács József: Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának élelmiszerhigiéniai tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 289-297. (1996)
Kovács József: R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. p. 327. (1996)
Käferstein Fritz K.; Miyagishima Kazuaki; Miyagawa Shoji; Motarjemi Yasmine; Moy Gerald: Élelmiszereink minősége és biztonsága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 167-177. (1996)
Lásztity Radomir: A mikotoxin analitikai jelenlegi helyzete és fejlődési irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 83-94. (1996)
Lásztity Radomir; Molnár Pál: Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 325-326. (1996)
Mikkelsen Bent Egberg; Lassen Anne; Jensen Ken: Minőségbiztosítás a közétkeztetésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 127-134. (1996)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 3-6. (1996)
Molnár Pál: A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 137-139. (1996)
Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. : élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 189-203. (1996)
Molnár Pál; Várkonyi Gábor: Az új magyar Élelmiszertörvény. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 95-119. (1996)
Muránszky Géza: Takarmányok aminosav összetételének meghatározása GC-MS módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 120-126. (1996)
Németh Lajos; Ducsay Tamás: Friss fogyasztásra szánt zöldség és gyümölcs minősége kötelező vizsgálatának 1994-1995. évi hatósági tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 298-307. (1996)
Ruiter A.: EuroResidue III. Konferencia "Állatgyógyászati szermaradványok élelmiszerekben". In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 135-136. (1996)
Rácz Endre; Váradi Mária; Szabó Erzsébet: A magyar élelmiszergazdaság minőségpolitikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 251-288. (1996)
Sinyor Suzy: Előretörés a specifikus használatú zsiradék mimetikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 224-225. (1996)
Sinyor Suzy: A National Starch & Chemical cég új, nagy teljesítményű keményítő termékcsaládja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 226-227. (1996)
Szigeti Tamás: Minőségbiztosítás a hatósági élelmiszerellenőrzés laboratóriumi gyakorlatában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 308-311. (1996)