Szerző: " Farkas József"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 27.

Cikk, tanulmány, mű

Farkas József; Mohácsiné Farkas Csilla: Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége ; Bacterial communication and its importance in food science. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 1. pp. 38-43. (2014)

Farkas József; Mohácsiné Farkas Csilla: Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély? = Clostridium difficile: a new food safety hazard? In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 2. pp. 144-149. (2014)

Farkas József; Mohácsiné Farkas Csilla: Előrejelző mikrobiológiai modellezés, a kvantitatív mikrobiológiai kockázatbecslés eszköze = Predictive microbiological modeling, a tool of quantitative microbiological risk assessment. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 4. pp. 316-325. (2014)

Farkas József; Szeitzné Szabó Mária; Mohácsiné Farkas Csilla: Mikotoxinok álarcban - új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás? = Mycotoxins in masks - a new food and feed saftey challenge? In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 3. pp. 256-259. (2014)

Farkas József: Bél mikrobiotánk táplálkozás-tudományi és élelmiszer-vizsgálati jelentősége = Nutritional and food analytical importance of the gut microbiota. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 89-94. (2013)

Csernus Olívia; Andrássy Éva; Bata-Vidács Ildikó; Beczner Judit; Farkas József: Penicillium expansum és Aspergillus niger növekedési hőmérséklet- és vízaktivitásfüggésének vizsgálata, különös tekintettel a klímaváltozásra = Investigations on effect of temperature and water activity on growth of Penicillium expansum and Aspergillus niger, with special reference to the climate change. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 209-218. (2011)

Farkas József; Salgó András: Az élelmiszerbiztonság analitikai kérdései, különös tekintettel a klímaváltozásra = Analytical challenges of food safety with particular reference to the climatic change. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 73-81. (2010)

Farkas József; Beczner Judit: A klímaváltozás lehetséges hatásai az élelmiszer-biztonságra = Potential effects of climate change on the safety of foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 219-230. (2010)

Farkas József; Mohácsiné Farkas Csilla: Analitikai technikák az élelmiszerek mikrobás szennyezettségének gyors vizsgálatára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54). pp. 101-113. (2008)

Dalmadi István; Seregély Zsolt; Kaffka Károly; Farkas József: Néhány többváltozós kemometriai módszer alkalmazása műszeres analitikai vizsgálatok értékelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 4. pp. 222-238. (2007)

Mohácsiné Farkas Csilla; Farkas József: GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 195-205. (2003)

Farkas József: Időszerű gondolatok a leszerelésre nevelésről. In: Módszertani közlemények, (39) 4. pp. 151-153. (1999)

Horvatovich Péter; Farkas József: Besugárzás hatására zsírsavakból keletkező 2-alkil-ciklobutanonok kimutatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 2. pp. 75-81. (1998)

Farkas József: Száz éves a magyar békepedagógia. In: Módszertani közlemények, (38) 3. pp. 98-99. (1998)

Farkas József: A DSC-termoanalitikai módszer néhány élelmiszertudományi alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 180-189. (1994)

Farkas József: FLAIR-FLOW a FLAIR és a VALUE összehangolt programja az élelmiszerminőségről, -technológiáról és -biztonságról, valamint az egészséges táplálkozásról szóló információáramlás javítása érdekében az EU és néhány nem EU-ország élelmiszeripara és fogyasztói számára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 42-53. (1994)

Farkas József: Könyvismertetés : Dr. Ralph Neumann - Dr. Pál Molnár: Sensorische Lebensmitteluntersuchung - Eine Einführung, 2. völlig neu bearbeitete Auflage Fachbuch verlag Leipzig, 1991. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. p. 130. (1991)

Farkas József: Kötöttségi elemek a bizonyítékok szabad mérlegelésénél a polgári perben. In: Acta Universitatis Szegediensis : acta juridica et politica, (37) 1-22. pp. 65-74. (1987)

Farkas József: A garat- és szájüreg alak-és térfogatváltozásainak dinamikus radiográfiás, komputeres vizsgálata. In: Acta Universitatis Szegediensis : acta iuvenum : sectio linguistica, (3). pp. 93-109. (1987)

Farkas József: La zootechnie : structuration d'un vocabulaire spécialisé. In: Acta Universitatis Szegediensis de Attila József Nominatae : acta romanica, (Supple). pp. 1-82. (1984)

Farkas József: Az ipari és mezőgazdasági munkáság szakmai szervezkedése és bérharca 1896-1897-ben. In: Tudományos szocializmus, (15). pp. 17-64. (1978)

Farkas József: Az 1898-as "rabszolgatörvény" és a Bánffy-kormány más "törvényes intézkedései a szocialista szervezkedés visszaszorítására. In: Tudományos szocializmus, (9). pp. 3-47. (1971)

Farkas József: Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 183-190. (1971)

Incze Kálmán; Farkas József: Kombinált módszerek alkalmazása dobozolt virsli tartósítására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 255-262. (1971)

Farkas József: Szilárd élelmiszerek állományváltozásainak vizsgálata, különös tekintettel a besugárzott élelmiszerekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 115-124. (1971)

Farkas József: Az 1896-97-es pártszakadás és Várkonyi István fellépése. In: Tudományos szocializmus, (7). pp. 3-28. (1969)

Folyóirat

Farkas József: Acta Romanica : Supplementum 2. - La zootechnie : structuration d'un vocabulaire spécialisé. (1984)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 19:02:33 CET.