Csanádi József; Csapó J.; Fenyvessy József; Jávor A.; Bara-Herczegh Ottilia: The free d-aspartic acid and d-glutamic acid content of sheep milk and sheep milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 2. pp. 101-105. (2014)
Bajúsz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 5-8. (2010)
Fenyvessy József: Nutritional value of component of small ruminant's milk. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 77. (2009)
Fenyvessy József: A tej minősége, beltartalma és a tejtermelés gazdaságossága. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 36. (2009)
Csanádi József; Fenyvessy József; Bajúsz Ildikó: The breeding of tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. fatty acid composition of milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 13-18. (2008)
Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc: Product development utilising sheep milk whey. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 37-41. (2007)
Csanádi József; Fenyvessy József; Bajúsz Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability : milking performance, productions indexes. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 23-30. (2007)
Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)
Fenyvessy József; Lendvai Edina: Édesvízi halak eltarthatóságának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 24-28. (2002)
Eszes Ferenc; Fenyvessy József: Élelmiszerek hőkezelésének egyes vonatkozásai. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 1-6. (2002)
Fenyvessy József: Néhány alapvető élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 136-146. (2001)
Fenyvessy József: Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 12-18. (2000)
Csanádi József; Fenyvessy József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)
Rajkó Róbert; Gyimes Ernő; Fenyvessy József: Impakt faktor-citációs index : II. rész. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 22-33. (1996)
Bara-Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Fenyvessy József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)
Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József; Csanádi József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)
Fenyvessy József; Csanádi József: Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 27-34. (1995)
Fenyvessy József; Bara Tamásné; Csanádi József: Laktózhidrolízis tejtermékekben. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 109-120. (1994)
Fenyvessy József; Réti László: Adatok a Sordi Steriplak UHT berendezés működéséhez és a tej ultrapasztőrözése során bekövetkező változásokhoz. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 41-47. (1982)