Lévay Judit; Törley Dezső: A gyilkos galóca és egyéb citotoxikus hatású gombafajok toxikokémiai tulajdonságai II. : a redős papsapkagomba és fenyő tőkegomba. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 1. pp. 25-28. (1983)
Vámosné Vigyázó Lilly; Törley Dezső: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában III. : növényi eredetű élelmiszerek analitikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 9-19. (1979)
Törley Dezső; Vámosné Vigyázó Lilly: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában I. : az enzimes analízis elméleti alapjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 157-166. (1978)
Vámosné Vigyázó Lilly; Törley Dezső: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában II. : állati eredetű élelmiszerek analitikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 167-172. (1978)
Törley Dezső; Nedelkovits János; Örsi Ferenc; Gy. Vadon Erika: Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 179-186. (1972)
Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről IV. : Szénhidráttartalom: az Agaricus bisporus összes szénhidrátjainak mennyiségi megoszlása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 199-204. (1965)
Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről V. : változások a termesztett csiperke szénhidráttartalmában a tárolás folyamán. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 7-8. pp. 257-260. (1965)
Spanyár Pál; Nedelkovits János; Ravasz László; Törley Dezső: Össszehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározások értékelésére II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 170-177. (1965)
Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről III. : szénhidráttartalom. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 309-316. (1963)
Spanyár Pál; Nedelkovits János; Ravasz László; Törley Dezső: Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 129-138. (1963)
Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről II. : a hamutartalom. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 34-40. (1962)
Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 344-348. (1961)
Telegdy-Kováts László; Törley Dezső: A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 41-43. (1960)