Vissza |
Csehszlovák fogyasztói csomagolású élelmiszerek eltarthatóságának, illetve felhasználhatóságának ideje, valamint a jelölés módja (kivonat). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 175-180. (1987)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 57-58. (1987)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. pp. 127-128. (1987)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. p. 180. (1987)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. p. 247. (1987)
KÁF jelet viselő élelmiszeripari termékek jegyzéke : az 1986. december 31-i állapot szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 181-188. (1987)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 58-62. (1987)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. p. 128. (1987)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. p. 155. (1987)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 251-254. (1987)
Minőségmutató-képzés konzervipari termékekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 217-247. (1987)
Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. pp. 121-126. (1987)
Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 248-251. (1987)
Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 56-57. (1987)
Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 191-192. (1987)
Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 215-216. (1987)
Élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének és minőségmegőrzési időtartamának jegyzéke : az 1987. január 31-1 állapot szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 22-55. (1987)
Buza Balázs: Mágneses magrezonancia spektroszkópia (NMR) alkalmazása élelmiszervizsgálatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 171-174. (1987)
Gábor Miklósné: A spektrofotometriás fehérjetartalom-meghatározás alkalmazása új feltárási eljárással különböző húsok és húsipari termékek esetében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 130-136. (1987)
Harkayné Vinkler Margit; Molnár Pál: Könyvismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 255-256. (1987)
Korány Kornél; Gasztonyi Kálmán: Mesterséges élelmiszerszínezékek intenzív folyadékkromatográfiás (HPLC) elválasztása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. pp. 108-120. (1987)
Lásztity Radomir: In memoriam Telegdy Kováts László. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 189-190. (1987)
Lásztity Radomir: Könyvismertetés - Szabó S. András: Aktivációs analízis az élelmiszerkémiában. Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1986. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. p. 63. (1987)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1986. évi XXXII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 2-3. (1987)
Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1986-ban a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. pp. 66-107. (1987)
Ormainé Cserhalmi Zsuzsanna; Kucsora István: Fehérjealapú adalékok emulziókapacitásának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 194-198. (1987)
Petróczi Edit: Új műszeres savfokmérés a sütőiparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 199-205. (1987)
Sarudi Imre; Gellért Éva: Erjesztett takarmányok ammóniatartalmának direkt potenciometriás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 12-15. (1987)
Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék vizsgálata I. : kukoricák fehérjetartalma és aminosav-összetétele. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 4-11. (1987)
Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék vizsgálata II. : a fehérjék makrofrakciói. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 156-170. (1987)
Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék vizsgálata III. : fehérjefrakciók aminosav összetétele. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 207-215. (1987)
Szabó Erzsébet; Molnár Pál; Gólya Istvánné; Ács Pál: Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 137-146. (1987)
Varga Etelka; Virágh István: Oldott szilikátok zavaró hatásának vizsgálata Balaton-víz Stroncium-90 tartalmának meghatározásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 16-21. (1987)
Z. Fundák Rita; Soós Katalin; Gergely Anna: Hazai élővizekből származó halak összes-higany és metilhigany tartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 147-155. (1987)