Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 40.

1997

AOAC hivatalos módszerként elismert gyors módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 242-247. (1997)

Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 214-227. (1997)

Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 301-313. (1997)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. p. 74. (1997)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. p. 156. (1997)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. p. 248. (1997)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. p. 324. (1997)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 65-74. (1997)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 145-155. (1997)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 228-241. (1997)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 314-323. (1997)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 75-79. (1997)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 157-164. (1997)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. p. 249. (1997)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 325-330. (1997)

A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 57-64. (1997)

Biacs Péter: A minőség dimenziói az agrárgazdaságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 89-96. (1997)

Fábri Ilona: FAO/WHO Codex Alimentarius Élelmiszerhigiéniai Bizottság 1997-ben befejezett és folyamatban lévő munkái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 212-213. (1997)

Kochan Anita: HACCP Kézikönyv élelmiszeripari kis- és középvállalkozások számára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 279-286. (1997)

Komáromy Attiláné: Beszámoló "Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának tapasztalatai, valamint a "szívbarát" élelmiszerek kritérium-rendszere és tápérték-jelölése" témájú rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 208-211. (1997)

Kovács Ágnes; Simonné Sarkadi Lívia; Mincsovics Emil: Biogén aminok meghatározása túlnyomásos rétegkromatográfiás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 104-111. (1997)

Lukács Gábor: A mikroszkópos élelmiszervizsgálatok múltja, jelene, jövője. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 122-128. (1997)

Lukács Gábor: A méz pollenvizsgálatának alkalmazásáról és használhatóságáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 198-207. (1997)

Lásztity Radomir: Az EURO FOOD Chem-IX konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 298-300. (1997)

Lásztity Radomir: Beszámoló az "EURO-RESIDUE III." konferenciáról és a "Minőségbiztosítás az élelmiszervizsgáló laboratóriumokban" témájú nemzetközi szimpóziumról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 141-144. (1997)

Lásztity Radomir: A "Chemical Reactions in Foods III" nemzetközi szimpóziumon : új irányatok az élelmiszerkémiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 46-51. (1997)

McGlinchey Noel: A zseletin, a módosított keményítő és a tej zsírmentes szárazanyagainak kölcsönhatása hőkezelt joghurtokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 134-140. (1997)

Molnár Pál: Az "Európai Minőségügyi Hét Magyarországon, 1997" élelmiszeripari rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 257-265. (1997)

Molnár Pál: Az élelmiszerek minőségalakulása 1996-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 10-34. (1997)

Molnár Pál: Az élelmiszervegyészek tevékenységi területe. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 52-56. (1997)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 5-9. (1997)

Nógrádi Sándor: ATP-biolumineszcencia: egy lehetőség a higiénés gyorsellenőrzés és a HACCP program megvalósításához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 129-133. (1997)

Rácz Endre: A Magyar Élelmiszerkönyv helye és szerepe a magyar élelmiszerszabályozás új rendszerében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 173-184. (1997)

Sebők András: HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 287-290. (1997)

Sipos Gáborné: A HACCP módszer oktatásának és alkalmazásának tapasztalatai Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 291-297. (1997)

Szalai Gábor; Tóth Ágnes; Lásztity Radomir; Salgó András: DNS meghatározásán alapuló technikák az élelmiszer-minőségellenőrzésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 97-103. (1997)

Temesvári János; Hoschke Ágoston: Glükóztartalom enzimes meghatározása kísérleti mintákban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 35-45. (1997)

Wiesenberger Alfred: A gyümölcslé-ipar Európai Minőségellenőrző Rendszere (EQCS). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 266-278. (1997)

Zsarnóczay Gabriella: Foszfatázaktivitás meghatározás nemzetközi körtesztjének értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 185-197. (1997)

Örsi Ferenc; Sarudi Imre; Lassú Istvánné: Különböző állatfajok májának megkülönböztetése ásványi összetétel alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 112-121. (1997)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 29. 16:17:07 CEST.