Vissza |
Az Élelmiszervizsgálati Közlemények almanachja : 1955-1979. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 1-2. pp. 19-67. (1980)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. p. 172. (1980)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. p. 270. (1980)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 1-2. pp. 66-67. (1980)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. p. 120. (1980)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. p. 134. (1980)
Szakmai, személyi hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. p. 262. (1980)
Bata Árpád; Galóczi József; Lásztity Radomir: Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben I. : Kapilláris gázkromatográfia alkalmazási lehetősége hazai gabonák zearalenon (F-2 toxin) tartalmának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 135-138. (1980)
Bata Árpád; Kiss Emerencia; Lásztity Radomir: Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben II. : Zearalenon (F-2 toxin) meghatározása spektrofluorométerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 139-143. (1980)
Bata Árpád; Lásztity Radomir: Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben III. : a T-2 toxin meghatározása vékonyréteg kromatográfiás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 223-227. (1980)
Beke Éva; Mandel Pál: Pálinkák réztartalom meghatározási módszereinek összehasonlítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. pp. 109-113. (1980)
Boros Ilona: Gélelektroforézises módszerek az élelmiszeranalitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 245-249. (1980)
Hegedüs Jánosné; Hegedüs János: A fővárosi szennyvizek és befogadók rendszeres toxikológiai vizsgálata csíranövény (sinapis alba) teszttel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 263-269. (1980)
Horváthné Mosonyi Magda; Rigó János; Hegedűsné Völgyesi Erzsébet: Különböző hazai és külföldi eredetű étkezési korpaminták diétás rost tartalmának vizsgálata I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 215-219. (1980)
Hussein M. A.; El-Gendy M.; Youssef K. E.: "MELUHA" sózott hal kémiai és mikrobiológiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 257-261. (1980)
Juhász Endréné; Borusné Böszörményi Nóra; Kémery Tibor: Konzervipari termékek réz- és óntartalmának váltóáramú polarográfiás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 163-171. (1980)
Kerekes László: A normál kristálycukor és gyártásfolyamatának mikrobiológiai vizsgálata, különös tekintettel a Bacillus stearothermophilusra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 183-194. (1980)
Kottász József: dr. Spanyár Pál : 1903-1980. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 121-122. (1980)
Kádas Lajos: Tartósított zöldségfélék nitráttartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 173-176. (1980)
Kádas Lajos; Lindner Károly: Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai II. : a paraj színváltozása tárolás során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. pp. 69-74. (1980)
Lásztity Radomir; Truyen Tran The; Békés Ferenc; Rékasi Tibor: Tejporok és tejalapú tápszerek szabad zsírtartalmának változása a tárolás során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 123-133. (1980)
Nedelkovits János: Dr. Gyarmati László : 1921-1980. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. p. 221. (1980)
Rácz Endre; Szabolcs László: A gyorsfagyasztott parajkrém tárolási hőmérséklet-idő-minőségváltozás kapcsolatának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. pp. 75-86. (1980)
Ródler Miklós; László Nándor; Rodler Imre; Urbán Aladár; Pogány István: Tájékoztató, gyors vizsgáló módszer összes csíraszám, illetve coliform szám meghatározására (becslésére). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 209-214. (1980)
Sarudi Imre; Pőcz Gyula: Célszerű munkamenet húsipari termékek fehérje-, foszfor- és nátriumtartalmának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. pp. 87-97. (1980)
Szabó S. András: Egyes élelmiszeripari nyersanyagok bórtartalmának meghatározása prompt neutronaktivációval. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 251-256. (1980)
Szakál Sándor: A VI. Breuer-Semsey Napokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 271-272. (1980)
Szarvas Tibor: Beszámoló az osztrák élelmiszerellenőrzés tanulmányozásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. pp. 114-120. (1980)
Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének alakulása és az élelmiszer ellenőrzés tapasztalatai 1979-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 1-2. pp. 1-10. (1980)
Vajda Ödön: A hatósági élelmiszerellenőrzés egységesítésének tapasztalatai és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 1-2. pp. 11-18. (1980)
Visi György: Tanulmány a valorigráfos lisztminősítésről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 233-244. (1980)
Wagner Attila: Beszámoló a III. Enzimológiai Ankétról : Budapest, 1980. március 20-21. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. p. 220. (1980)
Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: Az o-krezolftaleinfoszfáttal végrehajtott lúgos foszfatáz próba a FIL-IDF 63:1971 tükrében III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 157-162. (1980)
Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: Izolált enzimmel végrehajtott lúgos foszfatáz próba és létjogosultsága IV. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 229-232. (1980)
Wimmer Józsefné; Nagel Vilmos; Szabolcs László: Gyorsfagyasztott parajkrém mikrobiológiai minőségi jellemzőinek összefüggése a tárolási hőmérséklettel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 177-182. (1980)
Wittmann János; Kántor Dezső; Tóthné Aranyos Irén: Cigaretták minőségének megítélése a cigaretták tömegmérésének függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. pp. 99-107. (1980)
Zukál Endre; Szabolcs László; Rácz Endre: Érzékszervi tesztek tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 195-208. (1980)
Örsi Ferenc; Barna Éva: A tej piruvát és laktát tartalmának meghatározása "Contiflo" automatikus analizátorral. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 145-156. (1980)