Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 62.

2019

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2420-2424. (2019)

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2536-2543. (2019)

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2654-2659. (2019)

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2752-2757. (2019)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2416-2420. (2019)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2528-2535. (2019)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2648-2653. (2019)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2748-2752. (2019)

Kitekintő = Outlook : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2426-2427. (2019)

Kitekintő = Outlook : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2544-2546. (2019)

Kitekintő = Outlook : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2660-2663. (2019)

Kitekintő = Outlook : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2758-2760. (2019)

Outlook = Kitekintő : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2429-2430. (2019)

Outlook = Kitekintő : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2547-2549. (2019)

Outlook = Kitekintő : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2663-2665. (2019)

Outlook = Kitekintő : hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2761-2763. (2019)

Benes Eszter Luca; Szedljak Ildikó: Comparison of chemical characteristics and technological parameters in durum wheat based breads enriched with hemp seed flour. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2724-2727. (2019)

Benes Eszter Luca; Szedljak Ildikó: Eltérő mennyiségű kendermagliszttel dúsított durum kenyerek kémiai jellemzőinek összevetése a technológiai paraméterek függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2716-2723. (2019)

Biró Barbara; Benedek Csilla; Gere Attila: Comparative analysis of Hungarian commercial apple juices. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2514-2523. (2019)

Biró Barbara; Benedek Csilla; Gere Attila: Hazai kereskedelmi forgalomban kapható almalevek minőségi paramétereinek összehasonlítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2502-2513. (2019)

Csapó János; Albert Csilla; Szigeti Tamás János: Functional foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2349-2359. (2019)

Csapó János; Albert Csilla; Szigeti Tamás János: Funkcionális élelmiszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2340-2348. (2019)

Erdélyi Éva; Jakuschné Kocsis Tímea; Lovasné Avató Judit: Az élelmiszeripari termékek környezeti hatásai és számszerűsítésük nehézségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2728-2738. (2019)

Erdélyi Éva; Jakuschné Kocsis Tímea; Lovasné Avató Judit: Environmental impact of food products and difficulties in quantifying them. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2740-2747. (2019)

Gere Attila; Székely Richárd; Kókai Zoltán; Sipos László: Az értékalapú szegmentáció és az élelmiszer-választás közbeni szem-mozgás közötti összefüggések: esettanulmány kenyerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2556-2564. (2019)

Gere Attila; Székely Richárd; Kókai Zoltán; Sipos László: Correlations between value-based segmentation and eye movements during a food choice task: case study with breads. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2566-2570. (2019)

Horváthné Soós Erika; Garai Gábor; Dési Eszter; Szigeti Tamás János: Experiences of testing dietary supplements. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2454-2459. (2019)

Horváthné Soós Erika; Garai Gábor; Dési Eszter; Szigeti Tamás János: Étrend-kiegészítő készítmények vizsgálatának tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2440-2452. (2019)

Jesztl Brigitta; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: FT-NIR origin identification of coffee samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2372-2376. (2019)

Jesztl Brigitta; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: Kávéminták eredetazonosítása FT-NIR-eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2360-2370. (2019)

Juhászné Tóth Réka; Csapó János: Preparation of selenium enriched smearcase cheese and whey cheese. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2612-2616. (2019)

Juhászné Tóth Réka; Csapó János: Szelénnel dúsított gomolya és orda előállítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2606-2611. (2019)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2412-2413. (2019)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2524-2525. (2019)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2646-2647. (2019)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2413-2414. (2019)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2526-2527. (2019)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. p. 2647. (2019)

Kántor Andrea; Fischinger László Ádám; Alexa Loránd; Papp-Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2710-2714. (2019)

Kántor Andrea; Fischinger László Ádám; Alexa Loránd; Papp-Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2704-2709. (2019)

Kátay Gábor; Varga László: Csökkentett zsírtartalmú, laktóz-mentes, élőflórás vajkészítmény kifejlesztése - 1. rész: a gyártás-technológia kidolgozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2470-2479. (2019)

Kátay Gábor; Varga László: Csökkentett zsírtartalmú, laktózmentes, élőflórás vajkészítmény kifejlesztése - 2. rész: műszeres állományvizsgálat és érzékszervi minősítés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2572-2581. (2019)

Kátay Gábor; Varga László: Development of a low-fat lactose-free dairy spread containing viable lactic acid bacteria - part 2: texture analysis and sensory evaluation. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2582-2588. (2019)

Kátay Gábor; Varga László: Development of a reduced fat and lactose-free dairy spread containing viable lactic acid bacteria - part 1: technology of manufacture. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2480-2485. (2019)

Ozsváth Xénia Erika; Keszler Ibolya; Rigó Karolina; Pál Károly: Introduction of a real-time PCR instrument in the debrecen laboratory of the national food chain safety office for Salmonella detection. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2598-2605. (2019)

Ozsváth Xénia Erika; Keszler Ibolya; Rigó Karolina; Pál Károly: Real-time PCR-készülék bevezetése a nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági hivatal debreceni laboratóriumában Salmonellakimutatás céljából. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2590-2597. (2019)

Polereczki Zsolt; Barna Fédra; Prokisch Lilla; Kovács Sándor; Kontor Enikő; Szakály Zoltán: The characteristics of the consumption of medicinal herbs in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2636-2645. (2019)

Polereczki Zsolt; Barna Fédra; Prokisch Lilla; Kovács Sándor; Kontor Enikő; Szakály Zoltán: A gyógynövény-fogyasztás jellemzői Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2618-2635. (2019)

Sipos László; Nyitrai Ákos; Ketata Mohamed Ali; Tóth Arnold: Possibilities for the analysis of fruit and vegetable consumption based on a transtheoretical dynamic COM-B model. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2388-2395. (2019)

Sipos László; Nyitrai Ákos; Ketata Mohamed Ali; Tóth Arnold: A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2378-2387. (2019)

Szabó Anna: Conjoint-analízis alkalmazása megnövelt D-vitamin-tartalmú fehér csiperkegomba-termékek fogyasztói optimalizálásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2486-2492. (2019)

Szabó Anna: Using conjoint analysis for the consumer optimization of champignon products with enhanced vitamin D content. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2494-2501. (2019)

Szabó S. András: Mineral content of foodstuffs - palladium in food. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2409-2411. (2019)

Szabó S. András: Élelmiszerek ásványianyag-tartalma - palládium az élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2406-2408. (2019)

Szilvássy Blanka Daniella: A NÉBIH étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos ellenőrzéseinek bemutatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2460-2464. (2019)

Szilvássy Blanka Daniella: Presenting the checks of dietary supplements by NFCSO. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2466-2469. (2019)

Ungai Diána; Kovács Béla; Győri Zoltán: Az ásványianyag-tartalom alakulása a jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum l.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2396-2401. (2019)

Ungai Diána; Kovács Béla; Győri Zoltán: Mineral content of the Jubilejnaja 50 winter wheat (Triticum aestivum L.) in different growing years and areas in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2402-2405. (2019)

Vitális Flóra; Bodor Zsanett; Zaukuu John-Lewis Zinia; Bázár György; Kovács Zoltán: Aquaphotomics : a közeli infravörös spektroszkópia innovatív, vízközpontú alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2672-2679. (2019)

Vitális Flóra; Bodor Zsanett; Zaukuu John-Lewis Zinia; Bázár György; Kovács Zoltán: Aquaphotomics: an innovative application of near-infrared spectroscopy focusing on water. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2680-2687. (2019)

Végh Rita; Mednyánszky Zsuzsanna; Amtmann Mária: Analysis of the amino acid composition of pollen and honey. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2698-2703. (2019)

Végh Rita; Mednyánszky Zsuzsanna; Amtmann Mária: Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2688-2697. (2019)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 23:00:29 CEST.