Items where Author is " Csanádi József"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 41.

Article

Csanádi József and Bara-Herczegh Ottilia and Szabolcsi Attila and Mihalkó József and Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 73-81. (2021)

Szélpál Szilárd and Kohány Zsuzsanna and Fogarassy Eszter and Csanádi József and Vatai Gyula and Hodúr Cecília: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 6-11. (2014)

Csanádi József and Csapó J. and Fenyvessy József and Jávor A. and Bara-Herczegh Ottilia: The free d-aspartic acid and d-glutamic acid content of sheep milk and sheep milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 2. pp. 101-105. (2014)

Bara-Herczegh Ottilia and Csanádi József and Barakonyi Sándor: Investigation on the texture of cream cheese with different methods. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 5-9. (2013)

Vincze-Lendvai Edina and Csanádi József: Some aspect of consumers' habit by fermented milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 74-79. (2013)

Bajúsz Ildikó and Csanádi József and Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 5-8. (2010)

Csanádi József: Effect of lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 36-42. (2010)

Csanádi József and Horváth H. Zsuzsanna and Kiss Annamária: A simple method for observing rennet coagulation in goat milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 22-30. (2010)

Bara-Herczegh Ottilia and Csanádi József and Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

Csanádi József: Zsírgolyócskák méreteloszlásának vizsgálata tehén- és kecsketejben. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 76. (2009)

Csanádi József and Fenyvessy József and Bajúsz Ildikó: The breeding of tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. fatty acid composition of milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 13-18. (2008)

Fenyvessy József and Csanádi József and Eszes Ferenc: Product development utilising sheep milk whey. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 37-41. (2007)

Csanádi József and Fenyvessy József and Bajúsz Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability : milking performance, productions indexes. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 23-30. (2007)

Bajúsz Ildikó and Csanádi József: The examination of Tsigai ewe milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 1-6. (2007)

Csanádi József: New safety element for dairy technology. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 19-25. (2005)

Csanádi József and Bara-Herczegh Ottilia and Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

Csanádi József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 12-25. (2001)

Csanádi József: Tények és lehetőségek a magyar juhtej- gazdaságban. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 36-45. (2000)

Kígyóssy Zsolt and Csanádi József and Puskás Zs.: Kisüzemi vertikális sajtprés fejlesztése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 54-63. (1999)

Csanádi József and Fenyvessy József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)

Bara-Herczegh Ottilia and Fenyvessy József and Csanádi József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)

Fenyvessy József and Csanádi József: Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 27-34. (1995)

Fenyvessy József and Bara Tamásné and Csanádi József: Laktózhidrolízis tejtermékekben. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 109-120. (1994)

Conference or Workshop Item

Fejős Adrienn and László Zsuzsanna and Veréb Gábor and Csanádi József and Beszédes Sándor and Lendvai Edina and Birkásné Nagypál Anikó and Csenki Dorottya and Ábrahám Imre and Garabné Ábrahám Nóra and Süveges-Gruber Andrea and Hodúr Cecília and Kertész Szabolcs: Cascade membrane system for selective separation of functional compounds from dairy by-products : [abstract].

Lőrincz Ádám and P. Szabó Balázs and Bánáti Diána and Varga Krisztina and Csanádi József: Comparison of the effect of homogenization and sonication on the texture properties of goat milk yogurt : [abstract].

Fazekas Imre Vajk and Trancsik Martin and Al-Tayawi Aws N. and Lennert József Richárd and Beszédes Sándor and Csanádi József and Szabó Tamás and Hodúr Cecília and Veréb Gábor and László Zsuzsanna and Kertész Szabolcs: Enhancing hydrodynamic characteristics through the integration of 3D-printed spacers within the VSEP membrane filtration module : [abstract].

Dobozi Réka and Jákói Zoltán and Vidács Anita and Csanádi József and Beszédes Sándor: Dielektromos mérések alkalmazása savanyú tejtermékek gyártási, romlási folyamatainak monitorozására : [absztrakt].

Dobozi Réka and Jákói Zoltán and Vidács Anita and Csanádi József and Beszédes Sándor: Monitoring the spoilage process of dairy products by dielectric measurement : [abstract].

Dobozi Réka and Jákói Zoltán and Beszédes Sándor and Csanádi József: Cheese ripening process monitored by dielectric parameters.

Pap Hajnalka and Németh Lukács and Lőrincz Ádám and Mihalkó József and Szepesi-Bencsik Dóra and Csanádi József: Comparison of large and small-scale-hard cheeses.

Dobozi Réka and Jákói Zoltán and Csanádi József and Beszédes Sándor: Monitoring the acid coagulation process of milk by dielectric measurement.

Szűts Viktória and Bolyós Katalin V. and Farmaki-Erini Dimitra and Nga Le Phi and P. Szabó Balázs and Matúz János and Csanádi József: Rice and milk maintain the ionic homeostasis.

Szűts Viktória and Tasnády Dorina and Manic Emilija and Štojanovič Zaklina and P. Szabó Balázs and Véha Antal and Nga Le Phi and Deim Zoltán and Csanádi József and Matúz János: Role of water in cultivation of rice and wheat determines the ingredients of seeds.

Kertész Szabolcs and Huszár Gabriella and Szegedi Balázs and Lennert József Richárd and Csanádi József and Sz. Gulyás Nikolett and László Zsuzsanna and Veréb Gábor and Beszédes Sándor and Hodúr Cecília: The possibilities of membrane separation intensification by 3D printing.

Dobozi Réka and Beszédes Sándor and Csanádi József: Dielectric measurements for monitoring dairy technology processes.

Szűts Viktória and Wéber Fanni and Ötvös Ferenc and Farmaki Dimitra Eirini and Domonkos Ildikó and Blastyák András and Berczes Kitty and Szegletes Zita and Ughy Bettina and Zsíros Ottó and Balog-Vig Fanny and Csanádi József and Véha Antal and Halasy Katalin and Szabó Ferenc and Gál József: Fish and other species were perished for soiling and economy clearing in Tisza river at latest decades.

Lemmer Balázs and Szpisják-Gulyás Nikolett and Jákói Zoltán and Bányai Gréta and Csanádi József and Hodúr Cecília: Antioxidant activity of whey proteins.

Csanádi József and Bihari Nagy Barbara and Nyáradi Katica: Composition and certain properties of of goat's milk from small farms in South Hungary.

Szűts Viktória and Márki Judit and Szegletes Zsolt and Deim Zoltán and Koller Attila and Szűts Rita and Ötvös Ferenc and Šereš Zita and P. Szabó Balázs and Véha Antal and Csanádi József: Evaluation of the seasonal effect on the milk performance of cow's and goat's.

Kertész Szabolcs and Szerencsés Szabolcs and László Zsuzsanna and Csanádi József and Veréb Gábor and Beszédes Sándor and Šereš Zita and Hodúr Cecília: Membrane filtration tests for dairy wastewater separation.

Márki Judit and Csanádi József and Deim Zoltán and Koller Attila and Szűts Rita and Szegletes Zsolt and Otvos Ferenc and Seres Zita and P. Szabó Balázs and Véha Antal and Szuts Viktória: Seasonal effect of quality of milk in cow.

This list was generated on 2024. június 19. 16:02:17 CEST.