Tudományterület szerző szerint "Csanádi, József"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 21.

Cikk, tanulmány, mű

Szélpál, Szilárd; Kohány, Zsuzsanna; Fogarassy, Eszter; Csanádi, József; Vatai, Gyula; Hodúr, Cecília: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems. Review of faculty of engineering, (8) 1. pp. 6-11. (2014)

Bara-Herczegh, Ottília; Csanádi, József; Barakonyi, Sándor: Investigation on the texture of cream cheese with different methods. Review of faculty of engineering 1-2. pp. 5-9. (2013)

Vincze-Lendvai, Edina; Csanádi, József: Some aspect of consumers' habit by fermented milk products. Review of faculty of engineering 1-2. pp. 74-79. (2013)

Bajúsz, Ildikó; Csanádi, József; Fenyvessy, József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk. Review of faculty of engineering 1. pp. 5-8. (2010)

Csanádi, József: Effect of lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd. Review of faculty of engineering 2-3. pp. 36-42. (2010)

Csanádi, József; Horváth H., Zsuzsanna; Kiss, Annamária: A simple method for observing rennet coagulation in goat milk. Review of faculty of engineering 1. pp. 22-30. (2010)

Bara-Herczegh, Ottilia; Csanádi, József; Török, Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

Csanádi, József: Zsírgolyócskák méreteloszlásának vizsgálata tehén- és kecsketejben. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 76. (2009)

Csanádi, József; Fenyvessy, József; Bajúsz, Ildikó: The breeding of tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. fatty acid composition of milk. Review of faculty of engineering. pp. 13-18. (2008)

Fenyvessy, József; Csanádi, József; Eszes, Ferenc: Product development utilising sheep milk whey. Review of faculty of engineering. pp. 37-41. (2007)

Csanádi, József; Fenyvessy, József; Bajúsz, Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability : milking performance, productions indexes. Review of faculty of engineering. pp. 23-30. (2007)

Bajúsz, Ildikó; Csanádi, József: The examination of Tsigai ewe milk. Review of faculty of engineering. pp. 1-6. (2007)

Csanádi, József: New safety element for dairy technology. Tudományos közlemények, (25). pp. 19-25. (2005)

Csanádi, József; Bara-Herczegh, Ottilia; Fenyvessy, József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

Csanádi, József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban. Tudományos közlemények, (22). pp. 12-25. (2001)

Csanádi, József: Tények és lehetőségek a magyar juhtej- gazdaságban. Tudományos közlemények, (21). pp. 36-45. (2000)

Kígyóssy, Zsolt; Csanádi, József; Puskás, Zs.: Kisüzemi vertikális sajtprés fejlesztése. Tudományos közlemények, (20). pp. 54-63. (1999)

Csanádi, József; Fenyvessy, József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)

Bara-Herczegh, Ottilia; Fenyvessy, József; Csanádi, József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)

Fenyvessy, József; Csanádi, József: Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása. Tudományos közlemények, (18). pp. 27-34. (1995)

Fenyvessy, József; Bara, Tamásné; Csanádi, József: Laktózhidrolízis tejtermékekben. Tudományos közlemények, (17). pp. 109-120. (1994)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 24. 21:20:17 CET.