Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 46.

1968

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 58-72. (1968)

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 145-152. (1968)

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 207-216. (1968)

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 273-280. (1968)

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 331-344. (1968)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. (1968)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 143-144. (1968)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 203-206. (1968)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. (1968)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. p. 288. (1968)

Bálint Béla: Vizsgálatok a reológiai tulajdonságok és szabad aminosavak meghatározására a kubai sajtgyártásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 190-198. (1968)

Bátyai Jenő; Nové László: Gyümölcspálinkák cianidtartalmának közvetlen merkurimetriás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 176-182. (1968)

Cserháti Tibor: Tejtompítás ellenőrzése differenciál spektrofotometria segítségével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 289-291. (1968)

Dworschák Ernő; Erdélyi Lajosné: Kísérlet gyümölcslevek és dzsemek hőkezeltségének jellemzésére hidroximetilfunfurol-tartalmuk alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 121-129. (1968)

Edelényi Miklós: Élőcsíraszám meghatározása 2, 3, 5-trifenil-tetrazólium-klorid (TTC) redukciója alapján tankpezsgőgyártási folyamatnál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 292-299. (1968)

Gyönös Károly: Élelmiszeripari készítmények alakulása a nyersanyag minőségének függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 37-45. (1968)

Gál Ilona Emma: Biológiailag aktív kapszicidin kimutatása és meghatározása paprikában agardiffúziós módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 219-224. (1968)

Gál Ilona Emma; Vajda Ödön: Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 3-12. (1968)

Kacskovics Miklós; Schumann Róbert: Kloridion meghatározása különböző élelmiszerek vizsgálatánál potenciometrikus titrálással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 183-189. (1968)

Kottász József: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1967. évi kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 1-2. (1968)

Lindner Károly; Grau Ana Imperatori: Egyes klórozott szénhidrogének és foszfátészter növényvédőszerek változása paradicsomon, trópusi körülmények között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 281-288. (1968)

Miklovicz András: Az élelmiszeripari szabványosítás korszerű elvei és gyakorlata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 29-35. (1968)

Moldvai Rezső: Kumisz és savanyútej készítmények. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 266-269. (1968)

Molnár Erzsébet; Szilli Márta: A lisztek amilolites állapotának meghatározása Hagberg-féle készülékkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 101-111. (1968)

Molnár Pál; Rodler Imre: Tetrametil - tiuram - diszulfid hatóanyagú csávázószerek maradékának szemikvantitatív meghatározása vékonyréteg kromatográfiás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 133-138. (1968)

Pauli Péterné; Horváth György: A Valorigráf, lisztminősítő műszer megbízhatósági vizsgálatairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 312-322. (1968)

Petró Ottóné: C-vitamin gyors meghatározása élelmiszerekben rétegkromatográfiás úton I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 234-241. (1968)

Pintér Imre; Krámer Magda; Kleeberg János: Vékonyréteg kromatográfiás eljárás egyes kozmetikai festékek egymás mellett történő kimutatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 169-175. (1968)

Ravasz László: A kitüntető árumegjelölések új formája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 199-202. (1968)

Sarudi Imre: Ivóvizek nitráttartalmának súlyszerinti meghatározása a nitronmódszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 47-50. (1968)

Sarudi Imre; Siska Elemér: Ivóvizek szulfáttartalmának módosított gravimetriás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 139-142. (1968)

Sarudi Imre; Siska Elemér: Presszó-kávéitalok tartalmasságának ellenőrzése a fajlagos vezetőképesség mérése alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 260-265. (1968)

Spanyár Pál: Az élelmiszerek minősége és minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-27. (1968)

Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D-vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben III. : egyes tényezők szerepe a D-vitamin keletkezésénél besugárzás hatására takarmányélesztőtejben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 94-100. (1968)

Spanyár Pál; Petró Ottóné: Egyszerű eljárás aszkorbinsav vegyületek és nitrit sók egymás melletti meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 130-132. (1968)

Telegdy-Kováts László; Berndorferné Kraszner Éva; Dévai Anna: Vizsgálatok a pangaminsav (B15-vitamin) kimutatására, illetőleg meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 84-93. (1968)

Török Piroska: Ivóvíz mikrobiológiai vizsgálatok 1967. évben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 247-259. (1968)

Vajda Ödön: Görgényi Frigyes emlékezetére, 1906-1968. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 217-218. (1968)

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján : a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 73-83. (1968)

Varga János: Fehérjék és egyéb nitrogéntartalmú anyagok elektroforézises vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 225-233. (1968)

Varga János: Új technika búzafehérjefrakciók elválasztására molekulaszűréssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 153-160. (1968)

Verhás Jenő; Hoffmann Istvánné: Kis mennyiségű alkálifluorid meghatározása cukorkákban és fogkrémekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 51-55. (1968)

Vidéki László: Mintavétel görögdinnye vizsgálatoknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 300-311. (1968)

W. Jurics Éva: Borostyánkősav meghatározása gyümölcsökben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 112-120. (1968)

Örsi Ferenc: Karamellszínanyag frakcionálása gélszűréssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 242-246. (1968)

Örsi Ferenc: Szénhidrátok és egyéb élelmiszerösszetevők elektroforézise. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 161-168. (1968)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 19:25:58 CEST.