Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 41.

1988

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 31-32. (1988)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 2. p. 107. (1988)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 169-170. (1988)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. p. 246. (1988)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 63-64. (1988)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 176-183. (1988)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. p. 192. (1988)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 247-252. (1988)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. p. 256. (1988)

Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : 13/1986-1/8 : tartósított termékek konyhasó tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 59-60. (1988)

Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : 14/1986-1/9 : tartósított termékek összes savtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 190-191. (1988)

Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 171-175. (1988)

Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 241-245. (1988)

Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 184-187. (1988)

Szakmai hírek : beszámoló. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 61-62. (1988)

Szakmai hírek I-II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 2. pp. 118-128. (1988)

Élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének és minőségmegőrzési időtartamának jegyzéke : 2. kiegészítés: az 1988. január 01. - augusztus 31. közötti meghirdetések. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 253-254. (1988)

Élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének és minőségmegőrzési időtartamának jegyzéke : kiegészítés az 1987. január 31. - december 31. közötti meghirdetésekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 188-189. (1988)

Biacs Péter; Váradi Mária: Beszámoló az 1988. évi Vegyészkonferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 234-240. (1988)

H. Végh Emőke: Gabonafélék szeléntartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 23-31. (1988)

Halász Anna: Immuntechnikák alkalmazása élelmiszerek vizsgálatára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 130-140. (1988)

Horváthné Almássy Katalin: Újabb módszer fehérje PAGE ferogramok ezüst színezésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 9-14. (1988)

Kádas Lajos; Kiss Ferenc: Citrusfélék vizsgálata III. : szállítmányok létartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 44-48. (1988)

Maly Karl: Atomabszorpciós spektroszkópia az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 194-202. (1988)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1987. évi XXXIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 2-3. (1988)

Molnár Pál: Dr. Konecsni István emlékezetére : 1919-1988. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 255-256. (1988)

Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1987-ben a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 2. pp. 66-107. (1988)

Molnár Pál; Máté Mihály: Beszámoló az Élelmiszer-Minőségellenőrzés VII. Tudományos Konferenciájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 49-58. (1988)

Nagy István; Dudás Tibor: Kapilláris gázkromatográfiás módszer biológiai anyagok szeléntartalmának 4,6-dibróm-piazszelenol formában történő meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 155-162. (1988)

Nagyné Gál Edit: Takarmánypremixek szaharintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 163-168. (1988)

Nguyen Hung; Siska Elemér; Molnár Pál: Ion szelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában I. : Gran-transzformáció. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 212-217. (1988)

Pleskonics Lászlóné: Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok IV. : tartósított termékek C-vitamin tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 149-154. (1988)

Pápa Ágoston; Soós Katalin; Domoki János: Etiléntiourea (ETU) vizsgálata sörben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 15-22. (1988)

Rácz Endre: Az üzemi minőség-ellenőrzés helyzete az élelmiszeriparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 4-8. (1988)

Rácz Endréné; Csonka Andrea: Sárgarépa nitráttartalmának meghatározása különböző analitikai módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 203-211. (1988)

Sebestyén Róbert; Sudár Emilné; Torma Tibor: Tejek fémtartalmának lángspektrometriás meghatározása közvetlen beporlasztással, detergensek felhasználásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 2. pp. 108-118. (1988)

Sharobeem Samy Fanous; Hidvégi Máté; Lásztity Radomir; Salgó András: Kukorica fehérjék vizsgálata IV. : táplálkozástani minőség. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 33-43. (1988)

Szabó S. András; Szasin L. Igor: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában VI. : aktiválás töltött részecskékkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 229-233. (1988)

Varga Etelka; Virágh István: Zavaró ionok hatásának kiküszöbölése Balaton-víz Sr-90 tartalmának meghatározásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 225-228. (1988)

Vidáné Poroszlay Borbála; Simonffy Zoltán: Arzén-meghatározás állati eredetű élelmiszerekben spektrofotometriás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 141-148. (1988)

Örsi Ferenc; Székely Mária: Keményítő meghatározása "CONTIFLO" automatikus elemzővel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 218-224. (1988)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 29. 14:48:45 CEST.