Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 56.

1959

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. p. 29. (1959)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. p. 76. (1959)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 124-126. (1959)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 171-172. (1959)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 218-219. (1959)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 262-267. (1959)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 312-314. (1959)

Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 315-322. (1959)

Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 30-32. (1959)

Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 77-80. (1959)

Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 127-132. (1959)

Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 173-176. (1959)

Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 220-226. (1959)

Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 268-274. (1959)

Auber László; Végh Antal: Kritikai megjegyzések a szesz metanol szennyezésének kimutatásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 4-12. (1959)

Bajcsy Dénes: A Minőségvizsgáló Intézetek hatékony segítsége a szabálysértési eljárásokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 217-218. (1959)

Bajnok István: Az őszibarack érettségi fokának objektív mérése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 234-240. (1959)

Berki Ferenc: Néhány szó a hazai szivarkagyártmányok nikotintartalmának alakulásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 27-28. (1959)

Bontovits Lajos: Paradicsompüré konzisztenciáját befolyásoló tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 98-110. (1959)

Borszéki Béla: Vendéglátóipari ellenőrzési tapasztalatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 215-216. (1959)

Cieleszky Vilmos; Sz. Dénes Anna: Pajzstetűvel fertőzött almatermés ciánhidrogénes kezelésével kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 195-201. (1959)

Gál Ilona Emma: Mesterségesen színezett fűszerpaprikák papírkromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 111-115. (1959)

Gál Ilona Emma: Új módszerek szemes kávé-kávépótló keverékek és főzetek vizsgálatára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 177-194. (1959)

Hajós György: Megemlékezés Soós Istvánról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. p. 133. (1959)

Hazslinszky Bertalan: Ecetférgek kimutatása és mennyiségük meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 116-123. (1959)

Hazslinszky Bertalan: A kávéborsó. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 227-233. (1959)

Kajdacsi Ferenc: Parafeniléndiamin-tartalmú hajfestékek vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 69-75. (1959)

Karácsonyi László: Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 52-68. (1959)

Kevei Jánosné; Sándor Zoltánné: A DDT nyomok jelenlétének, illetőleg mennyiségének közelítő meghatározása a nyers paradicsom felületén és a paradicsomlében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 13-15. (1959)

Kisfaludy Lajos: A diszaharid kötés stabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 91-97. (1959)

Kismarton Károly: Illóolajok analízise I. : alifás észterek kimutatása és meghatározása hidroxámsavképzéssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 134-144. (1959)

Kismarton Károly: A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 211-214. (1959)

Kolta Rezső; Molnár Viktor: Kísérletek ioncserélő műgyanták borászati alkalmazására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 19-26. (1959)

Korpáczy István: Félmikromódszer lipoidok foszfortartalmának koloriméteres meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 145-150. (1959)

Korpáczy István: Vizsgálatok hazai termesztésű napraforgómagok olajainak foszfatida és fitoszterin tartalmára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 42-47. (1959)

Kottász József: Beszámoló az "Élelmiszervizsgálati Közlemények"-ről az 1958. évben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 1-3. (1959)

Kottász József: Vitamintartalmú szeszesitalok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 16-18. (1959)

Kottász József: Észrevételek az MSZ 8808 szikvíz szabvánnyal kapcsolatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 310-311. (1959)

Kottász József; Horák Lujza: Szeszesital vizsgálati módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 251-258. (1959)

Lindner Elek: Élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló egyszerű módszer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 302-308. (1959)

Lindner Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 275-276. (1959)

Lindner Károly; Hapka Sándor; Krámer Mihályné; Szőke Sándorné: A magyar cukor- és görögdinnyefajták értékelése táplálkozási szempontból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 277-289. (1959)

Lásztity Radomir: Tárolási kísérletek néhány polietilén fóliába csomagolt sütőipari termékkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 163-167. (1959)

Lásztity Radomir; Bárány András: A tészta relaxációjának vizsgálata laborográffal: I. rész. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 48-51. (1959)

Lásztity Radomir; Mosonyi Ágota: Hazai rozslisztek mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 298-301. (1959)

Moldvai Rezső: Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében : IV. rész. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 168-170. (1959)

Nedelkovits János: Kávészerek savtartalmának meghatározása kemilumineszcenciás indikátor jelenlétében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 248-250. (1959)

Rajky Antalné; Zukál Endre: Zsírpenetrométer adatainak fizikai értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 202-210. (1959)

Ravasz László: Beszámoló édesipari szakemberek csehszlovákiai tanulmányútjáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 259-261. (1959)

Ravasz László: Cukrok analitikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 81-90. (1959)

Sarudi Imre: A rozsliszttartalom meghatározása búzaliszt mellett Strohecker módszerével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 157-162. (1959)

Simonyi Gézáné; Kékedy Pálné: Különböző keményítőmeghatározási módszerek metodikai értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 241-247. (1959)

Szabó Béla: Nemzetközi gyümölcslé kongresszus Bécsben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. p. 309. (1959)

Szilas Elemérné; Berndorfer Alfrédné: Alkoholmentes üdítőitalok készítése és vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 151-156. (1959)

Sándor Zoltánné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 11-12. pp. 290-297. (1959)

Végh Antal; Auber László: Kritikai megjegyzések a szesz metanol-szennyezésének kimutatásához III. rész. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 33-41. (1959)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 20:45:09 CEST.