Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 64.

2018

Assessing and reporting uncertainties in dietary exposure analysis - Part II: Application of the uncertainty template to a practical example of exposure assessment. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1952-1953. (2018)

Az étrendi expozíció-vizsgálatok bizonytalanságának megállapítása és jelentése - II. rész: A bizonytalansági sablon alkalmazása az expozíció megállapításának egy gyakorlati példája esetén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. p. 1952. (2018)

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1943-1946. (2018)

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2078-2082. (2018)

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2194-2199. (2018)

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2306-2312. (2018)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1940-1943. (2018)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2074-2078. (2018)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2188-2193. (2018)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2300-2306. (2018)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1948-1949. (2018)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2084-2085. (2018)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2200-2201. (2018)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2314-2318. (2018)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1950-1951. (2018)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2086-2087. (2018)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2201-2202. (2018)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2318-2321. (2018)

Outlook and challenges of nanotechnologies for food packaging. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. p. 1954. (2018)

A nanotechnológiák kilátásai és kihívásai az élelmiszercsomagolásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1953-1954. (2018)

Barna Sarolta; Bognár Lajos; Dorkó Annamária; Kasza Gyula: Consumer perception of product recall in the food sector. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2136-2139. (2018)

Barna Sarolta; Bognár Lajos; Dorkó Annamária; Kasza Gyula: A termékvisszahívás fogyasztói megítélése az élelmiszerágazatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2130-2134. (2018)

Barna Sarolta; Mikulka Petra; Frum Zsuzsanna; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Assessing the impact of the fipronil egg scandal on consumer behavior in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1890-1893. (2018)

Barna Sarolta; Mikulka Petra; Frum Zsuzsanna; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1882-1889. (2018)

Biró György: Human biological characteristics of fructose. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1908-1917. (2018)

Biró György: A gyümölcscukor humánbiológiai jellemzői. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1894-1906. (2018)

Bánáti Diána; Mészáros Zsuzsanna; Szabó Erzsébet: Attitude toward the cloning of animals for food in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2118-2129. (2018)

Bánáti Diána; Mészáros Zsuzsanna; Szabó Erzsébet: Állatok élelmezési célú klónozásának megítélése Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2096-2116. (2018)

Dorkó Annamária; Balogh-Berecz Ágnes; Szabó-Bódi Barbara; Kasza Gyula: Food safety knowledge and awareness of primary school children. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2274-2277. (2018)

Dorkó Annamária; Balogh-Berecz Ágnes; Szabó-Bódi Barbara; Kasza Gyula: Általános iskolás gyerekek élelmiszer-biztonsági tudásszintje és tudatossága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2266-2273. (2018)

Fekete-Frojimovics Zsófia; Lenkovics Beatrix; Magyarné Horváth Kinga; Jakuschné Kocsis Tímea; Lugasi Andrea: Alapíz-felismerő képesség vizsgálata a Budapesti Gazdasági Egyetem vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatóinak körében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2014-2028. (2018)

Fekete-Frojimovics Zsófia; Lenkovics Beatrix; Magyarné Horváth Kinga; Jakuschné Kocsis Tímea; Lugasi Andrea: Study of basic taste recognition among the tourism and catering management students of the Budapest Business School. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2030-2035. (2018)

Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2286-2289. (2018)

Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Műtrágyakezelés hatása a szemes-cirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2278-2284. (2018)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1936-1937. (2018)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2070-2071. (2018)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2184-2185. (2018)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. p. 2298. (2018)

Kurucz Csilla: Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1937-1938. (2018)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2071-2072. (2018)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2185-2186. (2018)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. p. 2299. (2018)

Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: Nutritional analysis of coffee dregs for utilization purposes using classical, ICP-OES and FT-NIR techniques. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2178-2183. (2018)

Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2164-2176. (2018)

Molnár Judit; Vasas Dávid; Ásványi Balázs: Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2290-2293. (2018)

Molnár Judit; Vasas Dávid; Ásványi Balázs: Incorporating single cell proteins in the diet of IBD patients. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2294-2296. (2018)

Nyitrai Ákos; Gere Attila; Sipos László: Food science applications and international trends of artificial neural networks. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2154-2163. (2018)

Nyitrai Ákos; Gere Attila; Sipos László: Mesterséges neurális hálózatok élelmiszertudományi alkalmazásai és nemzetközi trendjei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2140-2153. (2018)

Ripka Géza; Rónai Anna: Measures for the protection of honey bees and other pollinating species in plant protection. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2046-2051. (2018)

Ripka Géza; Rónai Anna: A háziméh és egyéb beporzó fajok védelmére irányuló intézkedések a növényvédelemben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2036-2045. (2018)

Szedljak Ildikó; Kujbus Vanda Réka: Application possibilities of pseudocereals in product development. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1930-1935. (2018)

Szedljak Ildikó; Kujbus Vanda Réka: Pszeudocereália alkalmazási lehetőségei a termékfejlesztésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1918-1929. (2018)

Szeitzné Szabó Mária: Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2248-2257. (2018)

Szeitzné Szabó Mária: Phosphates in our foods: benefits and risks. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2258-2264. (2018)

Szigeti Tamás János: The acrylamide content of our foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1867-1881. (2018)

Szigeti Tamás János: Élelmiszereink akrilamid-tartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1840-1866. (2018)

Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2232-2247. (2018)

Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2212-2230. (2018)

Tompos Barbara: Determination of the sensory development directions of beers using the method of penalty analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2006-2013. (2018)

Tompos Barbara: Sörök érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása a penalty analízis módszerével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 1990-2005. (2018)

Tölgyesi Ádám; Pálffi Éva; Horváth Tímea; Lipcsei Viktória: High performance residue analysis: determination of antibacterial agents in foods using liquid chromatography screening and confirmation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 1982-1989. (2018)

Tölgyesi Ádám; Pálffi Éva; Horváth Tímea; Lipcsei Viktória: Nagyhatékonyságú szermaradék-vizsgálat: antibakteriális szerek meghatározása élelmiszerekből folyadékkromatográfiás szűrő és megerősítő módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 1964-1981. (2018)

Zay Katalin; Somogyi László; Soós Anita: Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2052-2062. (2018)

Zay Katalin; Somogyi László; Soós Anita: The effect of ground poppy seeds with different properties on the rheological properties of white chocolate. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2064-2069. (2018)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 23:02:19 CEST.