Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 68.

2017

Domestic panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1822-1828. (2017)

Food adulteration : [book review]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1468-1469. (2017)

Hazai körkép = Domestic panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1816-1822. (2017)

Hazai körkép = Local panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1474-1478. (2017)

Hazai körkép = Local panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1600-1604. (2017)

Hazai körkép = Local panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1702-1707. (2017)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1482-1483. (2017)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1610-1611. (2017)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1712-1714. (2017)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1830-1832. (2017)

Local panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1478-1481. (2017)

Local panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1604-1608. (2017)

Local panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1707-1711. (2017)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1483-1484. (2017)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1611-1612. (2017)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1714-1716. (2017)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1832-1833. (2017)

A növényvédőszer-maradékok értékelése élelmiszerbiztonsági szempontból = Food safety assessment of pesticide residues ; Élelmiszer-hamisítása és kimutatása = Food adulteration : [könyvajánló]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1466-1468. (2017)

Ambrus Árpád; Kamirán Áron Hamow; Kötelesné Suszter Gabriella; Németh Anikó; Solymosné Majzik Etelka: Accuracy of analytical standard solutions and the uncertainty in their nominal concentrations. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1414-1421. (2017)

Ambrus Árpád; Kamirán Áron Hamow; Kötelesné Suszter Gabriella; Németh Anikó; Solymosné Majzik Etelka: Az analitikai standard oldatok pontossága és a névleges koncentrációjuk bizonytalansága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1398-1412. (2017)

Bene Zsuzsanna; Piskóti István: Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1804-1811. (2017)

Bene Zsuzsanna; Piskóti István: A narancsborok megítélése az új élelmiszer-fogyasztási trendek tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1790-1802. (2017)

Bognár Erzsébet: Klórpropanolok és glicidol-észterek előfordulása élelmiszerekben - irodalmi áttekintés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1492-1505. (2017)

Bognár Erzsébet: Occurrence of chloropropanols and glycidol esters in foods - a literature review. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1506-1517. (2017)

Dorogházi Enikő; Maczák Béla; Mészáros László: Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1564-1571. (2017)

Dorogházi Enikő; Maczák Béla; Mészáros László: The rapid alert system for food and feed of the European union. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1572-1577. (2017)

Gere Attila; Rashed Mahmoud Said; Kókai Zoltán; Sipos László: Application of eye-tracking methodology in food researches. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1628-1632. (2017)

Gere Attila; Rashed Mahmoud Said; Kókai Zoltán; Sipos László: Szemkamerás módszerek alkalmazása az élelmiszerkutatásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1620-1626. (2017)

Győri Zoltán: Az őszi búza ásványianyagtartalmának értékelése az új vizsgálatok tükrében / eredményeként. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1518-1528. (2017)

Győri Zoltán: Evaluation of the mineral content of winter wheat in light of/as a result of the new studies. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1530-1534. (2017)

Kemenczei Ágnes; Maczó Anita; Kiss Anna: Chia seeds as a novel food. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1428-1432. (2017)

Kemenczei Ágnes; Maczó Anita; Kiss Anna: A chiamag mint új élelmiszer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1422-1427. (2017)

Korzenszky Péter; Kovács Ágnes; Meixner Richárd; Pettkó Csaba: Food safety and energetics analysis of the heat treatment of milk. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1692-1697. (2017)

Korzenszky Péter; Kovács Ágnes; Meixner Richárd; Pettkó Csaba: A tej hőkezelésének élelmiszer-biztonsági és energetikai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1680-1691. (2017)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1470-1471. (2017)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1596-1597. (2017)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1698-1699. (2017)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1812-1813. (2017)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1598-1599. (2017)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1700-1701. (2017)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1814-1815. (2017)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1472-1473. (2017)

Maczó Anita: Allergenic risks of novel foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1768-1773. (2017)

Maczó Anita: Új élelmiszerek allergén kockázatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1758-1766. (2017)

Mikulka Petra; Čanak Iva; Frece Jadranka; Mohácsiné Farkas Csilla: Investigation of the antimicrobial effect of black cumin seed oil using staphylococcus aureus strains. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1642-1645. (2017)

Mikulka Petra; Čanak Iva; Frece Jadranka; Mohácsiné Farkas Csilla: A feketeköménymag-olaj antimikrobás hatásának vizsgálata Staphylococcus aureus törzseken. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1634-1641. (2017)

Sipos László; Ladányi Márta; Kókai Zoltán; Gere Attila: Leíró vizsgálatot végző érzékszervi bírálók teljesítményértékelési 1434 módszereinek felülvizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1434-1444. (2017)

Sipos László; Ladányi Márta; Kókai Zoltán; Gere Attila: Revision of the performance evaluation methods of sensory panellists performing descriptive analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1446-1451. (2017)

Sipos László; Losó Viktor; Nyitrai Ákos; Kókai Zoltán; Gere Attila: Prediction of sensory preference by artificial neural networks, using sweet corn varieties as an example. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1752-1757. (2017)

Sipos László; Losó Viktor; Nyitrai Ákos; Kókai Zoltán; Gere Attila: Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1740-1751. (2017)

Szabó Gergely Levente; Szabó S. András; Izsák Margit; Bozi János; Tiszáné Kósa Eszter Imola: Experiments of food investigations in the education of high school students. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1654-1659. (2017)

Szabó Gergely Levente; Szabó S. András; Izsák Margit; Bozi János; Tiszáné Kósa Eszter Imola: Élelmiszer-vizsgálati kísérletek középiskolás diákok oktatásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1646-1653. (2017)

Szabó S. András: Investigation of the strontium content of foods and the biological role of strontium. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1784-1789. (2017)

Szabó S. András: Élelmiszerek stronciumtartalmának és a stroncium biológiai szerepének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1774-1782. (2017)

Szenczi-Cseh Júlia; Bíró Lajos; Arató Györgyi; Ambrus Árpád: Some crucial elements of the uncertainty of the consumption data used for the estimation of pesticide residue exposure. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1734-1738. (2017)

Szenczi-Cseh Júlia; Bíró Lajos; Arató Györgyi; Ambrus Árpád: A növényvédőszer-maradék expozícióbecsléséhez használt fogyasztási adatok bizonytalanságának néhány kritikus eleme. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1724-1733. (2017)

Szunyogh Gábor; Zanathy Réka; Hollinger Nikoletta; Szigeti Tamás János: Already 20-years-old Hungalimentaria conference and professional exhibition extremely successful again. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1588-1595. (2017)

Szunyogh Gábor; Zanathy Réka; Hollinger Nikoletta; Szigeti Tamás János: Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1578-1586. (2017)

Tima Helga; Kecskésné Nagy Eleonóra; Rácz Anita; Kiskó Gabriella; Mohácsiné Farkas Csilla: Don, F-2 and T-2 mycotoxin assay of plant-based feedstock raw materials using the ELISA method. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1558-1563. (2017)

Tima Helga; Kecskésné Nagy Eleonóra; Rácz Anita; Kiskó Gabriella; Mohácsiné Farkas Csilla: Takarmányozásra használt növényi alapanyagok DON, F-2, T-2 mikotoxin-vizsgálata ELISA-módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1548-1556. (2017)

Tiszáné Kósa Eszter Imola; Szabó S. András; Szabó Gergely Levente; Izsák Margit; Bozi János: Teaching of natural sciences in schools with the help of food investigation experiments. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1460-1464. (2017)

Tiszáné Kósa Eszter Imola; Szabó S. András; Szabó Gergely Levente; Izsák Margit; Bozi János: Természettudományos oktatás az iskolában élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1452-1458. (2017)

Tölgyesi Ádám; Sharma Virender K.: Analysis of steroid derivatives by LC-MS/MS methods: selective sample preparation procedures by using mixed-mode solid phase extraction and pH control. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1390-1397. (2017)

Tölgyesi Ádám; Sharma Virender K.: Szteroidszármazékok LC-MS/MS módszerű analízise: szelektív minta-előkészítési eljárások kevert módú szilárd fázisú extrakció és pH-kontroll alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1376-1389. (2017)

Varga László: The historical role of milk and dairying in shaping European societies. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1544-1547. (2017)

Varga László: A tej és a tejgazdálkodás történelmi szerepe az európai társadalmak formálásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1536-1542. (2017)

Várallyay Szilvia; Balláné Kovács Andrea; Soós Áron; Kovács Béla: Arzénnal szennyezett talajon termesztett zöldborsó élelmiszer- és takarmánybiztonsági megítélése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1660-1670. (2017)

Várallyay Szilvia; Balláné Kovács Andrea; Soós Áron; Kovács Béla: Food and feed safety assessment of green peas grown in an arseniccontaminated area. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 3. pp. 1672-1678. (2017)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 10:35:33 CEST.