Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 39.

1964

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 61-64. (1964)

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 170-180. (1964)

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 239-244. (1964)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 54-60. (1964)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 105-112. (1964)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 150-169. (1964)

Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 217-238. (1964)

Borszéki Béla György: Vendéglátóipari ellenőrzések tapasztalatai II. : presszókávé. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 49-51. (1964)

Brózik Sándor; Varga Miklós: Egyes cseresznyefajták általános és gyümölcsszeszipari vizsgálata I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 9-12. pp. 270-281. (1964)

Bátyai Jenő: Fürdősók és fürdőtabletták vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 25-30. (1964)

Bátyai Jenő: Országos Szárazárugyártási Ankét Szegeden : 1964. március 19-20. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 147-149. (1964)

Bíró Géza; Szántó Sándor; Forrás Zsuzsanna: Mikrobák zsírbontásának vizsgálata szilárd táptalajon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 132-135. (1964)

Dworschák Ernő: Szorbit meghatározása diabetikus készítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 12-19. (1964)

Géczy György: Eljárás vízben emulgeált, valamint zselatinos minerálstabil A-vitamin quantitativ kimutatására, egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó koncentrátumokból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 100-104. (1964)

Horváth György: 50 éves a Bács-Kiskun megyei Minőségvizsgáló Intézet. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 52-53. (1964)

Kevei Jánosné; Blazovich Márta: Amperometriás titrálás végpontjának kiértékelése számítás útján, SH-csoportot tartalmazó vegyületek meghatározásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 136-140. (1964)

Kolos Ede; Fersch Ilona: Adatok az etilalkohol (víztelenített szesz) kozmaolaj tartalmának meghatározásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 20-24. (1964)

Kottász József: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1963. évi kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 1-2. (1964)

Kottász József: Henry François Dupont emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. p. 181. (1964)

Kottász József: Rázga Zoltán emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 9-12. p. 247. (1964)

Krámer Mihályné; Szőke Katalin; Lindner Károly; Tarján Róbert: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVIII. : a női tej vitamintartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 118-131. (1964)

Lindner Károly: Fehérjeemésztési folyamatok követése polarográfiás alfa-aminonitrogén meghatározással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 3-11. (1964)

Lindner Károly; Krámer Mihályné; Szőke Sándorné; Tarján Róbert: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. : a női-tej fehérje- és aminosavtartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 74-85. (1964)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János: Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. : konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 182-194. (1964)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Höfflerné Berg Dóra: Hazai termesztésű búzák sikérfehérjéinek szulfhidril-csoport tartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 141-146. (1964)

Monori Sándor; Szakály József: Keverékzsiradékok minősítési problémái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 90-99. (1964)

Palotás József; Konecsni István: Az ASTA paprikaszínezék vizsgálati módszer alkalmazásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 200-207. (1964)

Sarudi Imre: Egyszerűsített cukormeghatározási eljárások fagylaltvizsgálatoknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 9-12. pp. 282-288. (1964)

Sarudi Imre: Háromkomponensű kevert szeszesitalok alkotórészeinek kiszámítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 212-214. (1964)

Sarudi Imre: Pezsgőporok vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 86-89. (1964)

Sebők Lajos: Újabb adatok a tea keverékeinek és forgalmának alakulásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 40-48. (1964)

Szabó Kálmán: A feketekávé minőségének helyszíni, gyors, műszeres ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 208-211. (1964)

Szőke Katalin; Krámer Magda; Lindner Károly: Sorozatvizsgálatokhoz alkalmas eljárás lipoidok és lipoidfrakciók gyors metilészterezésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 196-199. (1964)

Szőke Sándorné; Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 113-117. (1964)

Török Piroska: A fővárosi vízellenőrzés fejlődése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 1-2. pp. 31-39. (1964)

Vajda Ödön: V. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak : 1964. július 18-20. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 215-216. (1964)

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1963-ban és a minőségellenőrzés új irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 65-73. (1964)

Varsányi Iván: Gyümölcs ivólevek minőségváltozásának vizsgálata műanyag tasakban való tárolás esetén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 9-12. pp. 248-269. (1964)

Zapp Erika: Schulek Elemér emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 9-12. pp. 245-246. (1964)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 19:39:32 CEST.