Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 44.

1971

Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 90-96. (1971)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 165-168. (1971)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 277-278. (1971)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. (1971)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. (1971)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. (1971)

Bognár Vidné: Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 83-89. (1971)

Borsi Miklósné; Varga Györgyné: A turbidimetria elvén működő Milko-tester zsírvizsgáló készülék tejipari alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 157-163. (1971)

Farkas József: Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 183-190. (1971)

Farkas József: Szilárd élelmiszerek állományváltozásainak vizsgálata, különös tekintettel a besugárzott élelmiszerekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 115-124. (1971)

Gál Ilona Emma; Békés Imre: Élelmiszereink mikrobiológiai minőségvizsgálata gyors módszerekkel I. : szűrővizsgálati kísérletek rezazurinos redukcióval. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 225-236. (1971)

Hegedűs Mihály: Fehérjeérték meghatározása mikrobiológiai módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 247-253. (1971)

Hertelendi György: Minőségvédelmi Ankét és Élelmiszeripari Termékbemutatók Zalaegerszegen (1971. november 11). In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 301-303. (1971)

Incze Kálmán; Farkas József: Kombinált módszerek alkalmazása dobozolt virsli tartósítására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 255-262. (1971)

Jánossy Gyuláné: A tej és tejtermékek mikrobiológiai minőségének néhány problémája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 40-48. (1971)

Kacskovics Miklós: Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. p. 89. (1971)

Kacskovics Miklós: Tejipari termékek minősége a hatósági élelmiszervizsgáló intézetek vizsgálati adatai alapján, profilintézeti összefoglalásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 297-299. (1971)

Kevei Jánosné: Az aromaanyagok változása a kenyérkészítésnél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 191-197. (1971)

Keveiné Pichler Emilia; Blazovich Márta: Gyümölcs-aroma vizsgálatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 125-142. (1971)

Kiss István: Adatok mikroorganizmusok sugárérzékenységének meghatározásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 237-246. (1971)

Kottász József: Beszámoló az "Élelmiszervizsgálati közlemények" 1970. évi XVI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 18-19. (1971)

Kristóf Árpád: Gyors módszer széndioxid tartalom meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 269-277. (1971)

Kádas Lajos; Bánki György: A banángyümölcs barnulási folyamatának leukométeres vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 289-295. (1971)

Lindner Károly; Lindnerné Szotyori Katalin: Ionizáló sugárzással csírázásgátolt burgonya szolaninképződése I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 25-29. (1971)

Lindnerné Szotyori Katalin; Lindner Károly; Andrássy Éva; Hernandez Alexis: Kis dózisú gamma-sugárzás hatása a citrom utóérésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 101-113. (1971)

Lásztity Radomir; Monori Sándor; Vincze Elek: Hazai búzákból készült lisztek lipidjeinek vizsgálata I. : gliceridek és zsírsavösszetételük. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 20-24. (1971)

Mattyasovszky Pál: Cink-etilén-bisz-ditiokarbamát [Zineb] bomlástermékeinek vizsgálata borokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 55-63. (1971)

Mattyasovszky Pál: A magyar borok természetes nitráttartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 209-215. (1971)

Nikodemusz István; Bravo y Almaguer de Argüelles María Caridad; Fernandez у Ibarguren Magalis: Adatok a grape-fruit (toronja, Citrus paradisi v. Citrus decumanus) mikroflórájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 283-288. (1971)

Pauli Péterné; Horváth György: "Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 217-221. (1971)

Rodler Imre; Molnár Pál; Kőhegyi Imre: Egyes szerves foszfátészter tartalmú permetezőszerrel kezelt alma szermaradékának alakulása különböző tárolási körülmények között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 151-156. (1971)

Soós Katalin: Ftálimid típusú fungicidek lebomlásának vizsgálata borban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 37-39. (1971)

Szentesi György: Vizsgálatok élelmiszerek 137Cs szennyezésének rutinszerű meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 263-268. (1971)

Szilasné Kelemen Magda; Örsi Ferenc; Ravasz László: Nyers babkávé nedvességtartalmának meghatározására alkalmazott fontosabb vizsgálati eljárások összefoglaló értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 169-182. (1971)

Szilágyi József: Az élelmiszerek 1970. évi minőségalakulásának elemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 93-99. (1971)

Szilágyi József: Az élelmiszerek minőségvédelme és minőségfejlesztése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 1-17. (1971)

Telegdy-Kováts László: A mikrobiológiai vitaminmeghatározások a gyakorlatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 30-36. (1971)

Uzonyi Györgyné: Tejfehérje sorozatvizsgálata szinezékkötési elven működő Pro Milk készülékkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 143-149. (1971)

Vajda Ödön: Az Osztrák Kémikusok Egyesületének Nemzetközi Élelmiszerkémiai Ülésszaka 1971. április 14-16. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 223-224. (1971)

Varjú Mihály: Az atomabszorpciós spektrofotometria és alkalmazása az élelmiszerkémiai vizsgálatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 64-70. (1971)

W. Jurics Éva; Telegdy-Kováts Magda; Dworschák Ernő: Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 199-208. (1971)

Wagner Attila: A normál és a kóros juhtej klorid ion-tartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 279-282. (1971)

Wagner Attila; Fábián Attila; Dobos Kovács Mária; Magyar Károly: Néhány fertőtlenítőszer összehasonlító vizsgálata tejipari szempontból, különös tekintettel a jodofórokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 71-82. (1971)

Zackel Erna: Nagy pektinbontó képességű penészgomba-törzsek kiválasztása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 49-54. (1971)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 20:21:36 CEST.