Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 48.

1985

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. p. 92. (1985)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 183-184. (1985)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 127-128. (1985)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 188-189. (1985)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 248-252. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - 137Cs meghatározása környezeti mintákból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 123-125. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - A tej idegen víztartalmának kiszámítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 52-53. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - A tej szárazanyagtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 49-50. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - A tej sűrűségének meghatározása tejfokmérővel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 47-48. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - A tej zsírmentes szárazanyagtartalmának kiszámítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. p. 51. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - Fűszerpaprika összes színezéktartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 174-176. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - Gyümölcssűrítmények ozmotoleráns élesztőszámának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 54-56. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - Lisztek mezofil aerob mikrobaszámának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 117-119. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - Lisztek mezofil aerob spóraszámának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 120-122. (1985)

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - Nem homogénezett és nem fölözött tej zsírtartalmának Gerber-féle meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 44-46. (1985)

Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. p. 173. (1985)

Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 246-248. (1985)

Büki Istvánné; Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig: Izoszörp mikrobiológiai minőségének alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 208-216. (1985)

Falusi Zsuzsa: Szakmai hírek : beszámoló a III. Nemzetközi Aroma Szimpóziumról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 40-43. (1985)

Gasztonyi Kálmán: In memoriam. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 190-192. (1985)

Horváthné Krasznai Erzsébet; Szűcs Imre; Schäffer Béla; Vass Attila; Kovács Árpád: Egyes illékony aromakomponensek mennyiségének változása joghurtban hidegen tárolás során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 234-242. (1985)

Korány Kornél: Könyvismertetés - Szabó S. András: Radioökológia és környezetvédelem. Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1985. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. p. 184. (1985)

Korány Kornél; Gasztonyi Kálmán: Tartósítószerek intenzív folyadékkromatográfiás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 161-173. (1985)

Kádas Lajos; Frenyó Vilmos: Citrus-félék vizsgálata II. : az anyagcsere vizsgálata légzésméréssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 11-19. (1985)

Liszonyiné Gacsályi Márta; Tóthné Semptey Ágnes: Radiológiai hálózati körvizsgálatok I. : 137Cs meghatározása környezeti mintákból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 105-108. (1985)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1984. évi XXX. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 1-2. (1985)

Pintér Gyula: Jogszabály figyelő : az 1984. november 1-től 1985. február 28-ig megjelent jogszabályokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 109-116. (1985)

Pintér Gyula: Jogszabály figyelő : megjelent az 1985. március 1-től június 30-ig jogszabályokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 177-182. (1985)

Pintér Gyula: Jogszabály figyelő az 1984. VII. 1-től X. 31-ig megjelent jogszabályokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 35-39. (1985)

Schuman Róbert: Dr. Kacskovics Miklós emlékezetére, 1932-1985. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 253-254. (1985)

Sebestyén Róbert; Fabinyi Ferenc; Takács Teréz: Élelmiszerek cukortartalmának indirekt atomabszorpciós meghatározása a rézredukció alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 93-98. (1985)

Simonné Sarkadi Lívia; Szerzö Zsolt: Cisztein-meghatározási módszerek tanulmányozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 203-207. (1985)

Szabó Edith: Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok II. : termelői nyerstej idegen víztartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 20-25. (1985)

Szabó Edith; Kósa Katalin: Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok III. : fűszerpaprika színezőanyag-tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 154-160. (1985)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei VI. : a söripari és a konzervipari kutatómunka gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 3-10. (1985)

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei VII. : a baromfiiparban végzett kutatómunka gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 65-69. (1985)

Szenes Endréné: Konzervipari Kutatóintézet tevékenységének gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 243-245. (1985)

Szita Géza: Módosított oxidáz-próba. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 74-77. (1985)

Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Fábri Ilona: Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok II. : nagy cukortartalmú élelmiszerek ozmotoleráns élesztőgombaszámának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 26-34. (1985)

Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Fábri Ilona: Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok III. : lisztek mezofil aerob mikrobaszámának és mezofil aerob spóraszámának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 99-104. (1985)

Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének 1984. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 129-153. (1985)

Tekes Lajosné; Dworschák Ernő: Közétkeztetésből származó étrendek rost összetevőinek vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 70-73. (1985)

Torricella R.; Örsi Ferenc; Pino J.: A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése I. : a nyers levek minőség szerinti csoportosítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 217-228. (1985)

Torricella R.; Örsi Ferenc; Pino J.: A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése II. : a koncentrátum minőségének a biztosítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 229-233. (1985)

Vidáné Poroszlay Borbála; Simonffy Zoltán: Módosított mintaelőkészítési eljárás a higany atomabszorpciós meghatározásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 87-92. (1985)

Végh Attiláné; Molnár Pál: Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. p. 116. (1985)

Örsi Ferenc; Hollósy Judit: Tápszerek triptofántartalmának változása hőkezelés hatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 193-202. (1985)

Örsi Ferenc; Ábrahámné Szabó Ágnes: EMQ és BHT antioxidánsok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 78-86. (1985)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 30. 04:07:47 CEST.