Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 39.

2007

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 11. hírlevele (2002) : a jártasságvizsgálatok során kapott pontszámok megértése és felhasználása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 52-60. (2007)

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 7. hírlevele (2001) : Nitrogén faktorok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 103-106. (2007)

Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 111-121. (2007)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 61-62. (2007)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 122-129. (2007)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 182-189. (2007)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 4. pp. 247-259. (2007)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 99-112. (2007)

Édesítőszerek a tejtermékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 4. pp. 243-246. (2007)

A hatósági élelmiszerellenőrzés 2006. évi tevékenysége és megállapításai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 4. pp. 201-221. (2007)

Ambrus Árpád: A mintavételezés és a mérés bizonytalansága a mikotoxinok meghatározásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 5-18. (2007)

Bagdi Gyula; Stumpf Imre: Tejzsír- és kakaóvaj-alapú élelmiszerekben kókuszolaj, pálmaolaj és hidrogénezett olajok kimutatása és mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 100-102. (2007)

Balázs Gábor; Nádosi Márta; Tömösközi Sándor: Lab-on-a-chip technika alkalmazása búzafehérje vizsgálatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 135-144. (2007)

Bihari Edit: Fitoszterolok (fitoszterinek), mint új élelmiszer-összetevők. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 174-181. (2007)

Boross Ferenc; Tóth Tiborné: A magyar almalé-sűrítmények vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 88-94. (2007)

Bánáti Diána: Mikotoxinok: kockázat-kommunikáció és a fogyasztók kockázat-érzékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 87-92. (2007)

Bücking M.; Steinhart H.: Különböző tejadalékok hatása kávéitalok aromájának felszabadulására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 95-99. (2007)

Csóka Mariann; Majoros Emese Luca: A friss és aszalt kajszibarack illattulajdonságainak összehasonlítása GC-MS módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 83-87. (2007)

Csóka Mariann; Szabó S. András; Varga Lajos; Ágoston Réka; Mohácsiné Farkas Csilla: Hosszú ideig tárolt, házi készítésű aszalványok vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 79-82. (2007)

Dalmadi István; Seregély Zsolt; Kaffka Károly; Farkas József: Néhány többváltozós kemometriai módszer alkalmazása műszeres analitikai vizsgálatok értékelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 4. pp. 222-238. (2007)

Fearna Tom; Thompson Michael: Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 69-78. (2007)

Győri Zoltán; Ungai Diána: Az élelmiszertudományi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 8-12. (2007)

Kétszeri Dávid: RFID (EPC) - A legújabb technológia az élelmiszerek nyomonkövetésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 13-25. (2007)

Lásztity Radomir: Új irányzatok a vitaminanalitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 3-7. (2007)

Marthné Schill Judit; Debreczeni Lajos; Dömsödi József; Keresztúri József: Mikotoxinok előfordulása takarmányokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 93-98. (2007)

Mesterházy Ákos: Mikotoxinok a gabonatermesztésben: az élelmiszerbiztonsági kihívás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 38-48. (2007)

Mezei Melinda: A minőségbiztosítás és lehetőségeinek ismerete a magyar kertészek körében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 45-51. (2007)

Márta Dóra: Immunanalitikai módszerek a gliadin, mint búza allergén kimutatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 166-173. (2007)

Nótári Márta: A reklámok szerepe a biztonságos speciális magyar élelmiszerek marketingkommunikációjában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 37-44. (2007)

Sipos Péter; Tóth Árpád; Pongráczné Barancsi Ágnes; Győri Zoltán: A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 145-155. (2007)

Sohár Pálné: Mikotoxinok az élelmiszerláncban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 60-67. (2007)

Szabó Erika; Szeitzné Szabó Mária: Mikotoxinok az Európai Unió Gyors Veszélyjelző Rendszerében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 68-82. (2007)

Szabó S. András; Tolnay Pál; Szabó Gábor: Chio Chips termékek összehasonlító érzékszervi vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 4. pp. 239-242. (2007)

Szeitzné Szabó Mária; Vanyur Rozália; Szabó István: A paprika mikotoxin-tartalma egészségügyi kockázatának becslése a magyarországi aflatoxin és ochratoxin vizsgálatok alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 19-37. (2007)

Tóth Árpád; Sipos Péter; Győri Zoltán: Őszi búzafajták alveográfos minősítésének jelentősége aszályos, csapadékos és átlagos időjárási körülmények között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 156-165. (2007)

Varga Ildikó: Mikotoxinok import élelmiszerekben - import kontroll. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 49-59. (2007)

Verbeke W.: Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 26-36. (2007)

Ácsné Kovacsics Loréna; Buza László: Mikotoxin vizsgálati eredmények a hazai élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 83-86. (2007)

Ősz Csabáné: Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj 2007. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 107-110. (2007)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 21:33:45 CEST.