Vissza |
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 58-64. (1967)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 124-128. (1967)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 182-192. (1967)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 244-256. (1967)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 353-366. (1967)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. p. 57. (1967)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 180-181. (1967)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 240-243. (1967)
Könyvszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 345-352. (1967)
Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére I. : hidroximetilfurfurol jelentősége a nem enzimes barnulási reakcióban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 315-321. (1967)
Báthory Pál: Salmonella okozta fertőzések. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 170-173. (1967)
Bátyai Jenő; Miklya János: Tejtermékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 304-308. (1967)
Csanád Imréné: 1966. évi Malomipari konferencia. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 55-56. (1967)
Csiszár Béla; Mindszenty László; Szántó Vince: DDT maradékok tejben és tejtermékekben Szegeden és környékén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 39-45. (1967)
Dworschák Ernő: Beszámoló a Berlinben (NDK) 1967. május 24-26-án tartott "Szénhidrátok az élelmiszerekben és a táplálkozásban" című szimpóziumról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. p. 239. (1967)
Dworschák Ernő: A keményítő szerkezeti változásai hevítés hatására I. : vizsgálatok 120-210 C° közti hevítési intervallumban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 17-31. (1967)
Dworschák Ernő: A keményítő szerkezeti változásai hevítés hatására II. : a nedvességtartalom szerepe a pirodextrin-képződésben - hevített búzalisztben levő keményítő vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 99-106. (1967)
Dworschák Ernő: A szűrő és a szűrés befolyása a rostmeghatározás pontosságára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 226-229. (1967)
Fehér Tiborné; Vajda Ödön: Élelmiszerek minőségellenőrzésének szervezése és szervezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 271-283. (1967)
Ferenczi Sándor: Dr. Rakcsányi László emlékezetére, 1901-1967. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 257-258. (1967)
Gasztonyi Kálmán: Gáztermeléssel járó sütőipari folyamatok vizsgálata I. : a fermentométer ismertetése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 92-98. (1967)
Gasztonyi Kálmán: Gáztermeléssel járó sütőipari folyamatok vizsgálata II. : a fermentométer alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 137-147. (1967)
Horváth György: Dr. Bujk Gábor emlékezetére, 1897-1967. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. p. 259. (1967)
Jeney Endre; Kovács Eszter: C-vitamin kétféle módszerrel való meghatározásának összehasonlítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 293-296. (1967)
Jeney Endre; Walthier József: Mellékszínezékek a szintetikus élelmiszerszínezékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 193-208. (1967)
Jákó Nóra: Az ékcsík módszer alkalmazása a cukrok papír- és vékonyréteg kromatográfiájában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 167-169. (1967)
Kottász József: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1966. évi kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 3-4. (1967)
Kottász József: Förster Rezső emlékezetére, 1899-1967. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. p. 129. (1967)
Lindnerné Szotyori Katalin: Eljárás C-vitamin tartalom meghatározására az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása útján III. : a dehidroaszkorbinsav-oszazon állandósága és izomerizációja savanyú közegben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 297-303. (1967)
Lindnerné Szotyori Katalin: Eljárás C-vitamin-tartalom meghatározására az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása útján II. : az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása és az aszkorbinsav mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 209-214. (1967)
Lindnerné Szotyori Katalin: Eljárás a C vitamin tartalom meghatározására az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása útján I. : az oszazonok képződését befolyásoló tényezők. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 148-157. (1967)
Lóránt Béla: Élelmiszerek hőokozta bomlásának vizsgálata derivatográffal I. : fehérje vizsgálatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 10-16. (1967)
Pataky Mária: Vagdalthús-gombócok üzlethálózatban való sütésének higiéniai kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 119-123. (1967)
Ravasz László: Import élelmiszerek ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 337-344. (1967)
Ravasz László: Vanillin és burbonál meghatározása cukorkákban spektrofotometriás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 32-38. (1967)
Ravasz László: Élelmiszerek minőségének ellenőrzése Jugoszláviában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 177-179. (1967)
Ravasz László; M. Gyenge Anna: A mintavétel célszerű megválasztása élelmiszerek kereskedelmi minőségi átvételénél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 230-238. (1967)
Ruttkay László: A Valorigráffal kapcsolatos kutatások. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 107-118. (1967)
Ruttkay László: A valorigráf helye a gabona- és lisztvizsgáló laboratóriumban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 46-54. (1967)
Sarudi Imre: Az összes sótartalom meghatározása gyümölcslevekben és gyümölcsszörpökben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 309-314. (1967)
Sarudi Imre: Dr. Lutter Béla emlékezetére, 1908-1967. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 65-66. (1967)
Sarudi Imre: A forraltbor minőségének ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 322-326. (1967)
Sarudi Imre: A pirofoszfát tartalom komplexometriás meghatározása sütőporban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 174-176. (1967)
Soós Katalin; Szüts Gyuláné: Higanytartalmú csávázószer-maradékok vizsgálata és élelmezésegészségügyi megítélése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 215-225. (1967)
Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben I. : a vizsgálati módszerek felülvizsgálata modelloldatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 77-91. (1967)
Spanyár Pál; Blazovich Márta; Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben II. : a D vitamin és ergoszterin elkülönítése és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 130-136. (1967)
Telegdy-Kováts László: Dr. Török Gábor emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 1-2. (1967)
Telegdy-Kováts László: A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 260-270. (1967)
Telegdy-Kováts László; Lásztity Radomir: Új magyar tésztavizsgáló műszer és lisztminősítő műszer, a valorigráf. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 5-9. (1967)
Vajda Ödön: Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület VII. Tudományos Ülésszaka 1967. szeptember 25-27. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 331-336. (1967)
Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1966-ban : a hatósági élelmiszerellenőrzés új feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 67-76. (1967)
Varga János: Búzafehérjék N-terminális (DNF-) aminosavainak vékonyrétegkromatográfiás elválasztása és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 284-292. (1967)
Vámos Gyula; Némedi László: Kozmetikai cikkek mikrobiológiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 327-330. (1967)
W. Jurics Éva: Gyümölcseink ( + )-katechin, (-)-epikatechin-tartalmának meghatározása papírkromatográfiás úton. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 158-166. (1967)