Vissza |
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 41-42. (1958)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. p. 90. (1958)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 134-138. (1958)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 207-211. (1958)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 261-263. (1958)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 304-306. (1958)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 1-6. (1958)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 1-6. (1958)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 1-6. (1958)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 1-7. (1958)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 1-5. (1958)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 264-271. (1958)
Élelmiszervizsgálati közlemények Figyelő : gyakorlatból a gyakorlatnak... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 307-312. (1958)
Bajnok István: Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 242-247. (1958)
Berky Ferenc: A dohány penészesedésének objektív vizsgálata katalázaktivitás alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 236-241. (1958)
Bujk Gábor: Szarka Béla, 1897-1958. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. p. 278. (1958)
Báthory Pál; Csaba Károly: Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 195-197. (1958)
Garami Győző: Metilalkoholtartalom meghatározási módszerek összehasonlítása finomszeszben és szeszesitalokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 292-303. (1958)
Gál Ilona Emma: Radioaktív sugárzás és élelmiszerek II. rész. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 160-163. (1958)
Gál Ilona Emma: Rádioaktív sugárzás és élelmiszerek I. rész. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 122-128. (1958)
Hazslinszky Bertalan: Mikroszkópiai közlemények III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 186-194. (1958)
Holló János; Szejtli József: Új fotometrikus cukormeghatározási eljárás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 64-68. (1958)
Jáky Miklós: Szemelvények a párizsi nemzetközi zsiradékkongresszus fontosabb szakmai eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 198-199. (1958)
Jáky Miklós: Szemelvények a zsiradékok papírkromatografiai vizsgálatai köréből. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 97-107. (1958)
Jáky Miklós: Szemelvények a zsiradékok papírkromatografiai vizsgálatai köréből. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 139-145. (1958)
Jáky Miklós: Étkezési zsiradékok analitikája : szemelvények az étkezési zsiradékok analitikája köréből. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 222-226. (1958)
Kaffehr Béla; Sárossy Gabriella: Húsok és húskészítmények érési és romlási folyamatainak vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 108-115. (1958)
Kajdacsi Ferenc: Porszerű élelmiszerek és élvezeti szerek abszolút sűrűségének meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 230-235. (1958)
Kieselbach Gyula: Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 26-29. (1958)
Kieselbach Gyula: Szag- és ízhibás húsú halak. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 259-260. (1958)
Kis Zoltán: A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 170-177. (1958)
Kolta Rezső; Kutasi László: Ioncserélő műgyanták alkalmazása pálinkák kezelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 129-133. (1958)
Korpáczy István: Formaldehid mennyiségi koloriméteres meghatározása rezorcinnal lúgos közegben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 77-78. (1958)
Kottász József: Beszámoló : a Naczelna Organizaja Techniczna (NOT) warszawai nemzetközi Kongresszusáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 120-121. (1958)
Kottász József: Beszámoló a MITE Szovjetunióbeli tanulmányútjáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 286-287. (1958)
Kottász József: "Kevert-italok" vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 204-206. (1958)
Kottász József: Mézek színének meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 87-89. (1958)
Kottász József: A méz összetétele és vizsgálata II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 30-40. (1958)
Kottász József; Horák Lujza: Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész : fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 116-119. (1958)
Kutz Vaszilij: Pektinből készült hártyák felhasználása élelmiszerek felületének bevonására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 248-251. (1958)
Laczkó Lászlóné: Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 82-86. (1958)
Lindner Elek: Hároméves az Élelmiszervizsgálati Közlemények... In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 1-3. (1958)
Lindner Elek: A minőségvizsgálatok során tett néhány, különleges megfigyelésről és a belőlük levonható tanulságokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 164-169. (1958)
Lindner Károly: Beszámoló a Prágai Csehszlovák-Magyar Polarográfiai Konferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 178-179. (1958)
Lindner Károly: Beszámoló a Szovjetunió Orvostudományi Akadémiája Táplálkozástudományi Intézetének XII. tudományos ülésszakáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 79-81. (1958)
Lásztity Radomir: Nyersrost-meghatározás alacsony kiőrlési fokú búzalisztekben, fotometrikus úton. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 227-229. (1958)
Lásztity Radomir: Néhány adat és megjegyzés a neolaborográf lisztminőség vizsgáló készülékkel kapcsolatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 14-19. (1958)
Lőrincz Ferenc: Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 4-13. (1958)
Nagy Ferenc: A szorbinsav felhasználása konzerválószerként. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 288-291. (1958)
Nedelkovits János; Hosszú István: Hazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 146-152. (1958)
Ravasz László: Vanillin és bourbonal megkülönböztetése papiros kromatográfiás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 181-185. (1958)
Spanyár Pál: Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 213-221. (1958)
Szentjóbi Ottó; Lutter Béla: A "nyújtott" papírkromatográfia egy alkalmazásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 20-25. (1958)
Szilas Elemérné: Csomagolt élelmiszerekkel végzett tárolási kísérletek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 69-76. (1958)
Szilas Elemérné: Csomagolt élelmiszerekkel végzett tárolási kísérletek II. : napraforgó-étolaj fényállósága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 252-255. (1958)
Tarján Róbert; László Katalin: Vizsgálatok a lupinusz tápláló értékéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 153-159. (1958)
Telegdy-Kováts László; Kolta Rezső: Gyors szaharóz-kimutatás mustban és borban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 279-285. (1958)
Torbágyi-Novák László: Az élelmiszerek minőségellenőrzését támogató szabványosító munka. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 200-203. (1958)
Torbágyi-Novák László: Élelmiszeranalitikai vizsgálatok kiválasztása ellenőrző és minősítő vizsgálatok céljaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 256-258. (1958)
Vas Károly; Fábri Ilona: Módszer paradicsomsűrítmények konzisztenciájának és kiadósságának mérésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 49-63. (1958)
Végh Antal; Auber László: Kritikai megjegyzések a szesz metanol szennyezésének kimutatásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 11-12. pp. 273-278. (1958)