Vissza |
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 118-127. (1963)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 187-192. (1963)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 247-256. (1963)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 302-308. (1963)
Figyelő. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 365-368. (1963)
Figyelő : szabványosítás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 63-64. (1963)
A Kertészeti és Szőlészeti Főiskola Jubileumi Tudományos Ülésszaka. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 284-287. (1963)
Könyv és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 295-301. (1963)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 52-62. (1963)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 174-186. (1963)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 233-246. (1963)
Könyv- és lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 359-364. (1963)
Lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. p. 117. (1963)
A minőségvizsgáló intézeteket érintő hatályos rendeletek és utasítások gyűjteménye 1962. évi december hó 31-ig. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 111-116. (1963)
Almási Elemér; Szántó Gyuláné: A tiobarbitursavas reakció alkalmazása gyorsfagyasztott félkészételek tárolhatósági időtartamának vizsgálatához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 21-27. (1963)
Auber László: Winkler centenárium. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 170-173. (1963)
Báthory Pál: Budapest Fővárosi Közegészségügyi-Járványügyi Állomás 10 éves fennállásásnak évfordulója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. p. 232. (1963)
Bátyai Jenő: Beszámoló a XXXIV. Nemzetközi Vegyipari Kongresszusról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 349-351. (1963)
Bátyai Jenő: Szappanok összes zsírsavtartalmának gyors meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 99-103. (1963)
Cieleszky Vilmos: Beszámoló a "Tiszta és Alkalmazott Kémia" XIX. Nemzetközi Kongresszusáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 288-291. (1963)
Cieleszky Vilmos: Beszámoló az V. Nemzetközi Peszticid Kongresszus-ról : a IUРАС egyes szakcsoportjainak együttműködése a peszticid-maradékok kérdéseiben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 292-294. (1963)
Czeglédi-Jankó Géza: Lipoidosztályok félmikro-preparatív elválasztása vastag rétegű lapkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 193-199. (1963)
Gasztonyi Kálmán; Takáts Éva: A liszt és lisztes alapanyagú termékek savfokának műszeres meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 13-20. (1963)
Gál Ilona Emma: Alma- és körtelé gátló hatása Staphylococcus aureusra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 317-320. (1963)
Gál Ilona Emma: Az 1962/63-as teafőzési szezon néhány tapasztalata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 165-168. (1963)
Gánti Tibor: Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban II. : az élesztőtej tárolása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 74-80. (1963)
Gánti Tibor; Jakab Marianne; Faragó Anna; Szűcs Istvánné: Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban III. : sajtolt és szárított élesztő csomagolása és tárolása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 139-149. (1963)
Hajós György: Az Országos Borminősítő Intézet (OBI) 10 éves működéséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 229-231. (1963)
Horváth György; Pauli Péterné; Rontó Erzsébet: Szárított ételféleségek (leveskészítmények) vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 91-98. (1963)
Kaffehr Béla: Adatok a burgonya táplálkozási értékét befolyásoló tényezők vizsgálatához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 210-216. (1963)
Kieselbach Gyula: Az Európai Húsipari Kutatók IX. Konferenciája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 344-348. (1963)
Kieselbach Gyula: Dr. Korpáczy István emlékezetére, 1890-1963. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 1-2. (1963)
Kottász József: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1962. évi kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 3-4. (1963)
Kottász József: Mayer Béla emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. p. 257. (1963)
Kottász József: Vendéglátóipari ellenőrzések tapasztalatai I. : ital ellenőrzések, sör. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 338-343. (1963)
Kékedy Pálné: A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 220-224. (1963)
Lindner Károly; Jaschik Sándor; Szőke Sándorné; Krámer Mihályné: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. : adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 65-73. (1963)
Lindner Károly; Krámer Mihályné; Szőke Sándorné: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. : intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 5-12. (1963)
Lutter Béla; Bartha Lászlóné: A pressó-kávék minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 161-165. (1963)
Lásztity Radomir; Nedelkovits János: Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. : bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 265-269. (1963)
Lóránt Béla: Újabb adatok a zsírok acetilkloridos víztartalom meghatározására vonatkozóan más vizsgálati módszerrel való összehasonlítás alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 36-46. (1963)
Lóránt Béla; Pollák Lászlóné: Szaloncukrok víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 155-160. (1963)
Miklya János: Hintőporok bórsavtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 217-219. (1963)
Nagy Ferenc: Biszulfittal kezelt burgonya S02 tartalmának meghatározása és elbírálása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 81-85. (1963)
Nikodemusz István; Boján Mária; Hoch Róbertné; Kiss Melinda; Kiss Piroska: В. cereus előfordulása élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 86-90. (1963)
Nikodemusz István; Hoch Róbertné: Adatok а Вас. cereus fermentatív tevékenységéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 270-274. (1963)
Pintér Imre; Nagy Zoltánné: A kozmetikai készítmények színezésére felhasználható festékekről szóló legújabb rendelet és előkészítésének ismertetése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 168-170. (1963)
Ravasz László: A kakaóhéj és kakaócsira hasznosításának kérdése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 150-154. (1963)
Rékasi Tibor: A refraktométeres nedvességmeghatározás kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 28-35. (1963)
Sarudi Imre: Mérgezési vizsgálatokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 47-51. (1963)
Spanyár Pál; Nedelkovits János; Ravasz László; Törley Dezső: Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 129-138. (1963)
Szőke Sándorné; Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XV. : C-vitamin veszteség különböző főzési eljárásoknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 258-264. (1963)
Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről III. : szénhidráttartalom. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 309-316. (1963)
Vajda Ödön: Az osztrák Piachivatalok és Élelmiszerellenőrző Intézetek X. Ülésszaka. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 352-358. (1963)
Vajda Ödön: IV. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 225-228. (1963)
Vajda Ödön: A minőségellenőrzés célkitűzései és eredményei 1962-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 104-110. (1963)
Varsányi Iván: Új módszer élelmiszeripari csomagolóanyagok és fogyasztói csomagolások aroma záróképességének meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 200-209. (1963)
Áldor Tibor: Húsok konzisztencia vizsgálata amperometriás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 329-337. (1963)
Áldor Tibor: Tartós hőkezelés hatása zsiradékokra : sütési kísérletek infravörös sütő-főzőkészülékkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 275-283. (1963)
Áldor Tibor: A levesek és főzelékek jellemző értékeinek szállítás közben bekövetkező változásai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 321-328. (1963)