Szerző: " Nedelkovits János"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 42.

Cikk, tanulmány, mű

El-Kady Samir; Nedelkovits János: Effect of heat treatment on commercial grape seed oil. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 5-6. pp. 297-302. (1981)

Nedelkovits János: Dr. Gyarmati László : 1921-1980. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. p. 221. (1980)

Kovács József; Kiss Béla; Liszonyiné Gacsályi Márta; Nedelkovits János: Élelmiszereink radioaktív szennyezettségének vizsgálata és az eredmények értékelése a környezeti szennyezők változásának figyelembevételével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 16-25. (1977)

Kovács József; Liszonyiné Gacsályi Márta; Kiss Béla; Nedelkovits János: Az élelmiszer radioaktív szennyezettségi vizsgálatok és ezzel kapcsolatos kutatások 1975-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 3. pp. 117-125. (1976)

Nedelkovits János: Megemlékezés Vuk Mihályról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 4. p. 228. (1976)

Nedelkovits János: Tudományos kollokvium Pulay Gábor emlékére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 5-6. p. 352. (1976)

Kottász József; Nedelkovits János: A 150 éves Magyar Tudományos Akadémia és az Élelmiszertudomány kapcsolata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 229-238. (1975)

Nedelkovits János: IX. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak : Budapest, 1973. november 21-22. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 71-72. (1974)

Nedelkovits János: A Lengyel Tudományos Akadémia Kémiai és Élelmiszertechnológiai Bizottságának Fehérjeanalitikai ülésszaka : Ślesin, 1973. szeptember 23-29. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 73-74. (1974)

Nedelkovits János; Teleky-Vámossy Gyöngyi: Poliakrilamid gél-elektroforézis alkalmazása búzaliszt összetettfehérje-frakciójának elválasztására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 299-306. (1974)

Törley Dezső; Nedelkovits János; Örsi Ferenc; Gy. Vadon Erika: Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 179-186. (1972)

Nedelkovits János; Pákhné Csécsi-Nagy Mária: Gliadin enzimes hidrolízise és a hidrolízistermékek elválasztása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 67-74. (1970)

Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata I. : a gliadin C terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 203-209. (1970)

Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata II. : a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása tiohidantoinos eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 211-216. (1970)

Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata III. : a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása karboxipeptidázos eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 281-285. (1970)

Nedelkovits János; Varga János: Folyékony és félfolyékony (viszkózus-plasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 93-102. (1969)

Telegdy-Kováts Magda; Szilasné Kelemen Magda; Nedelkovits János: Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 177-184. (1966)

Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről IV. : Szénhidráttartalom: az Agaricus bisporus összes szénhidrátjainak mennyiségi megoszlása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 199-204. (1965)

Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről V. : változások a termesztett csiperke szénhidráttartalmában a tárolás folyamán. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 7-8. pp. 257-260. (1965)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Szabó László; Vinkler Margit: Sikérfehérje frakciók mennyiségének és reológiai tulajdonságainak vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 50-56. (1965)

Kovács József; Nedelkovits János: Élelmiszerek radioaktív szennyezettségének vizsgálatára alkalmas módszerek összehasonlítása és a szennyezettség értékelése I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 33-39. (1965)

Kovács József; Nedelkovits János: Élelmiszerek radioaktív szennyezettségének vizsgálatára alkalmas módszerek összehasonlítása és a szennyezettség értékelése II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3-4. pp. 90-97. (1965)

Spanyár Pál; Nedelkovits János; Ravasz László; Törley Dezső: Össszehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározások értékelésére II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 170-177. (1965)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Höfflerné Berg Dóra: Hazai termesztésű búzák sikérfehérjéinek szulfhidril-csoport tartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 141-146. (1964)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János: Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. : konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 182-194. (1964)

Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről III. : szénhidráttartalom. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 309-316. (1963)

Spanyár Pál; Nedelkovits János; Ravasz László; Törley Dezső: Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 129-138. (1963)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János: Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. : bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 265-269. (1963)

Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről II. : a hamutartalom. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 34-40. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari liszetesáruk reológiai vizsgálata V. : a tárolás és a csomagolás hatása a reológiai sajátságokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 265-268. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata IV. : a tojássárga mennyisége és a sütési idő befolyása a reológiai tulajdonságokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 7-8. pp. 214-219. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata III. : a liszt és a habképző anyagok befolyása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 3-4. pp. 91-98. (1962)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképzőkkel lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata II. : a tárolási idő és a zsírtartalom befolyása a reológiai tulajdonságokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 41-48. (1962)

Nedelkovits János; Varga Károly: Adatok a vöröshagyma (Allium сера L.) kémiai összetételéhez I. : a hagyma mono- és oligoszaharidjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 3. pp. 54-57. (1961)

Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 344-348. (1961)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János; Major József: Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 189-193. (1961)

Lásztity Radomir; Bíró Géza; Nedelkovits János: Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 339-343. (1961)

Nedelkovits János: Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 4-5-6. pp. 98-102. (1961)

Nedelkovits János; Hajnár Henriette: Kávészerek extrakttartalmának vizsgálata : a pörkölt cikória extrakciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 115-120. (1960)

Lásztity Radomir; Nedelkovits János: A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 110-114. (1960)

Nedelkovits János: Kávészerek savtartalmának meghatározása kemilumineszcenciás indikátor jelenlétében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 248-250. (1959)

Nedelkovits János; Hosszú István: Hazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 146-152. (1958)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 12. 01:12:55 CEST.