Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 66.

2016

Hazai körkép = Local panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 1008-1011. (2016)

Hazai körkép = Local panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1124-1128. (2016)

Hazai körkép = Local panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1242-1245. (2016)

Hazai körkép = Local panorama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1356-1360. (2016)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1250-1251. (2016)

Kitekintő = Outlook : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1366-1367. (2016)

Local panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 1011-1013. (2016)

Local panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1128-1132. (2016)

Local panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1245-1248. (2016)

Local panorama = Hazai körkép. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1361-1365. (2016)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1252-1253. (2016)

Outlook = Kitekintő : [hírek]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1367-1368. (2016)

Ambrus Árpád; Vásárhelyi Adrien: Növényvédőszer-maradék vizsgálata Magyarországon 1967 és 2015 között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 918-934. (2016)

Ambrus Árpád; Vásárhelyi Adrien: Pesticide residue analysis in Hungary between 1967 and 2015. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 936-942. (2016)

Baumgarten Sigrid: Analysis of pesticides in food products using SFE-SFC-MSMS. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1292-1294. (2016)

Baumgarten Sigrid: Növényvédő szerek mérése élelmiszerekből SFE-SFC-MS/MSrendszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1276-1291. (2016)

Bordós Gábor; Reiber Jens: Micro plastics in the environment and the food chain. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1038-1046. (2016)

Bordós Gábor; Reiber Jens: Mikroműanyagok a környezetben és a táplálékláncban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1020-1037. (2016)

Bozi János; Szabó S. András; Izsák Margit; Tiszáné Kósa Eszter Imola; Szabó Gergely Levente: Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 980-989. (2016)

Bozi János; Szabó S. András; Izsák Margit; Tiszáné Kósa Eszter Imola; Szabó Gergely Levente: Teaching chemistry, biology and physics with the help of food analytical experiments. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 990-995. (2016)

Bálint Ildikó: Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1140-1151. (2016)

Bálint Ildikó: Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1152-1159. (2016)

Bódi Barbara; Bognár Lajos; Kasza Gyula; Szakos Dávid: Internetes élelmiszer-vásárlási szokások Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 996-1001. (2016)

Bódi Barbara; Bognár Lajos; Kasza Gyula; Szakos Dávid: Online food shopping habits in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 1002-1003. (2016)

Czipa Nikolett; Novák Anna; Kovács Béla: Analysis of the botanical origins of monofloral honey types. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1322-1324. (2016)

Czipa Nikolett; Novák Anna; Kovács Béla: Fajtamézek botanikai eredetének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1316-1321. (2016)

Izsák Margit; Bozi János; Tiszáné Kósa Eszter Imola; Szabó Gergely Levente; Szabó S. András: Education of natural science in schools with help of experiments of food investigations. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1184-1189. (2016)

Izsák Margit; Bozi János; Tiszáné Kósa Eszter Imola; Szabó Gergely Levente; Szabó S. András: Iskolai természettudományos képzés élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1176-1183. (2016)

Jancsó András; Császár Gábor; Varga László: Selling and pricing practices in the direct sales of producer's raw cow's milk. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1210-1223. (2016)

Jancsó András; Császár Gábor; Varga László: Árusítási és árképzési gyakorlatok a termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1190-1208. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Insects as "new" foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1114-1119. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Rovarok mint "új" élelmiszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1106-1113. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: az édesítőszeren túl. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1224-1229. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: beyond the sweetener. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1230-1234. (2016)

Kovács Eszter; Gere Attila; Székely Dóra; Kókai Zoltán; Sipos László: Eye-tracking tests in consumer perception of food. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1062-1068. (2016)

Kovács Eszter; Gere Attila; Székely Dóra; Kókai Zoltán; Sipos László: Szemkamerás vizsgálatok egy élelmiszer fogyasztói megítélésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1048-1061. (2016)

Kurucz Anna; Gyimes Ernő: Edible film coatings for the packaging of pre-cooked poultry meat products (frankfurters). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 952-955. (2016)

Kurucz Anna; Gyimes Ernő: Ehető filmbevonatok baromfiipari vörösáru-termékek (virsli) csomagolására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 944-951. (2016)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. p. 1006. (2016)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1120-1121. (2016)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1236-1238. (2016)

Kurucz Csilla: Nemzeti szabványosítási hírek = Review of national standardization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1352-1353. (2016)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. p. 1007. (2016)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1121-1122. (2016)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1238-1240. (2016)

Kurucz Csilla: Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1354-1355. (2016)

Nagygyörgy László: A deflegmáció hatása a gyümölcspárlatok komponenseinek relatív illékonyságára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1260-1270. (2016)

Nagygyörgy László: The effect of dephlegmation on the relative volatility of fruit spirit components. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1272-1275. (2016)

Simon Zsanett; Lovász Csaba: Genetic purity testing of maize hybrids using a MALDI-TOF mass spectrometric method: modern 'test of origin' of seeds. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1098-1104. (2016)

Simon Zsanett; Lovász Csaba: Kukoricahibridek genetikai-tisztaság vizsgálata MALDI-TOF tömegspektrometriás módszerrel: vetőmagok korszerű "származási tesztje". In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1082-1097. (2016)

Sipos László; Ladányi Márta; Losó Viktor; Kókai Zoltán; Gere Attila: Monitoring the agreement of sensory panelists. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1334-1337. (2016)

Sipos László; Ladányi Márta; Losó Viktor; Kókai Zoltán; Gere Attila: Érzékszervi bírálók egyetértésének nyomon követése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1326-1333. (2016)

Someus Edward; Palotai Zoltán; Hantosi Zsolt; Bordós Gábor: Food safety importance of biophosphate applications in safe food crop productions. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1308-1314. (2016)

Someus Edward; Palotai Zoltán; Hantosi Zsolt; Bordós Gábor: A biofoszfát élelmiszerbiztonsági jelentősége a biztonságos élelmiszeripari növénytermesztésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1296-1307. (2016)

Somogyi László; Soós Anita; Visy Orsolya; Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1070-1077. (2016)

Somogyi László; Soós Anita; Visy Orsolya; Volent Orsolya: The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1078-1081. (2016)

Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Minőségi magyar termékek nyomában - a magyar élelmiszerkönyv működése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1338-1345. (2016)

Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Searching for quality Hungarian products - the operation of the Hungarian food codex. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1346-1350. (2016)

Szeitzné Szabó Mária: Excerpts from the history of food safety. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 910-916. (2016)

Szeitzné Szabó Mária: Szemelvények az élelmiszer-biztonság történelméből. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 900-909. (2016)

Szunyogh Gábor: Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in Budapest = A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. p. 1005. (2016)

Szunyogh Gábor: A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten = Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in budapest. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. p. 1004. (2016)

Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 972-978. (2016)

Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 956-971. (2016)

Török Kitti; Schall Eszter; Hajas Lívia; Bugyi Zsuzsanna; Tömösközi Sándor: The behavior of hypersensitivitycausing proteins during food processing. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1170-1175. (2016)

Török Kitti; Schall Eszter; Hajas Lívia; Bugyi Zsuzsanna; Tömösközi Sándor: A túlérzékenységi reakciókat kiváltó fehérjék viselkedése élelmiszerfeldolgozási folyamatok során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1160-1168. (2016)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 29. 13:17:35 CEST.