Szerző: " Örsi Ferenc"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 33.

Cikk, tanulmány, mű

Garai Lőrinc; Bálint Mária; Örsi Ferenc: Az A- és E-vitaminok szabvány szerinti HPLC-meghatározási módszerének felülvizsgálata = Review of the HPLC determination method for the vitamin A and E according to the standard. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 5-17. (2010)

Baráné Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Örsi Ferenc: Másodlagos proteolitikus jellemzők alkalmazása hazai félkemény sajtok minősítésére, érettségi állapotának jellemzésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 41-56. (2002)

Bara-Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Örsi Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)

Örsi Ferenc; Dobszai Árpád; Kovácsné Szabó Irma: Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 155-165. (2000)

Örsi Ferenc; Sarudi Imre; Lassú Istvánné: Különböző állatfajok májának megkülönböztetése ásványi összetétel alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 2. pp. 112-121. (1997)

Örsi Ferenc; El-Soubaty Ali Hassan; Salgó András; Varga János; Delyné Szabó Györgyi: Ömlesztett sajtok elemzése NIR és NIT módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 277-282. (1994)

Örsi Ferenc; Székely Mária: Keményítő meghatározása "CONTIFLO" automatikus elemzővel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 218-224. (1988)

Örsi Ferenc; Ábrahámné Szabó Ágnes: EMQ és BHT antioxidánsok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 78-86. (1985)

Örsi Ferenc; Hollósy Judit: Tápszerek triptofántartalmának változása hőkezelés hatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 193-202. (1985)

Torricella R.; Örsi Ferenc; Pino J.: A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése I. : a nyers levek minőség szerinti csoportosítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 217-228. (1985)

Torricella R.; Örsi Ferenc; Pino J.: A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése II. : a koncentrátum minőségének a biztosítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 4. pp. 229-233. (1985)

Örsi Ferenc; Ábrahámné Szabó Ágnes: Zsíroldható vitaminok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával I. : az A- és E-vitamin meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 127-138. (1984)

Örsi Ferenc; Barna Éva: A tej piruvát és laktát tartalmának meghatározása "Contiflo" automatikus analizátorral. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 145-156. (1980)

Örsi Ferenc; Rékasi Tibor; Csók János: Ömlesztett sajtok szabad és kötött víztartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 43-53. (1979)

Salgó András; Örsi Ferenc; Sümeghy Zoltán: Amilázok meghatározása "CONTIFLO" automatikus elemzőben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 173-178. (1978)

Dworschák Ernő; Örsi Ferenc: Aminosav-származékok keletkezése az élelmiszerfehérjék lúgos kezelése során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 3-4. pp. 104-111. (1978)

Örsi Ferenc; Hrubiné Hollós Katalin: Gyors módszer antioxidánsok hatékonyságának mérésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 106-110. (1977)

Rékasi Tibor; Örsi Ferenc: Butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása keveréktakarmányokban fotometriás eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 5-6. pp. 316-321. (1976)

Örsi Ferenc: Egyes fokhagymatartalmú élelmiszerek hatóanyagtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 1-2. pp. 23-29. (1976)

Örsi Ferenc: Kombinált szenzorikus próba alkalmazása pörköltkávé minőségének számszerű értékelésénél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 1-2. pp. 25-28. (1975)

Örsi Ferenc; Major József: Műszeres és szenzorikus reológia. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 289-297. (1975)

Dworschák Ernő; Örsi Ferenc: Triptofán és glükóz közötti Maillard-reakció vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 172-179. (1975)

Örsi Ferenc; Varga János; Major József: Összefüggés friss és elkészített marhahús szenzorikus és műszeres puhaságmérési eredményei között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 313-317. (1975)

Lásztity Radomir; Örsi Ferenc: Az élelmiszerek minőségének vizsgálata pontozásos érzékszervi bírálattal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 287-298. (1974)

Dworschák Ernő; Örsi Ferenc; Telegdy-Kováts Magda: Metionin és glukóz közötti Maillard-reakció vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 23-30. (1974)

Örsi Ferenc: Fűszer oleorezinek acetontartalmának gázkromatográfiás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 35-42. (1973)

Törley Dezső; Nedelkovits János; Örsi Ferenc; Gy. Vadon Erika: Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 179-186. (1972)

Szilasné Kelemen Magda; Örsi Ferenc; Ravasz László: Nyers babkávé nedvességtartalmának meghatározására alkalmazott fontosabb vizsgálati eljárások összefoglaló értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 169-182. (1971)

Szalay Lajos; Örsi Ferenc: Szilárd és kvázi szilárd (plasztikus-elasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 86-92. (1969)

Telegdy-Kováts László; Örsi Ferenc; Rásky Klára: Tejsav képződés kinetikájának vizsgálata glükóz és fruktóz bomlásánál lúgos közegben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 193-195. (1969)

Örsi Ferenc: Karamellszínanyag frakcionálása gélszűréssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 242-246. (1968)

Örsi Ferenc: Szénhidrátok és egyéb élelmiszerösszetevők elektroforézise. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 161-168. (1968)

Örsi Ferenc; Kornéli Kamilla: Sütőipari termékek súlyalakulásának vizsgálata matematikai-statisztikai módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 357-364. (1966)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 6. 21:15:08 CEST.